Sretna bubamara by Ketchup Kids

Kako bi vam dali još jednu ideju oko spravljanja dobrog energetskog doručka i užine za školu ili finog zalogaja poslije dobrog sportskog treninga za djecu, Zvijezda vam donosi sjajan recept koji će klinci obožavati :)
Doručak ili užina za najmlađe uvijek treba pružati dobru hranjivu vrijednost, ali i biti zabavan obrok kojem će se svako dijete radovati za dobro jutro ili u trenucima međuobroka.

zvijezda ketchup dorucak uzina za skolu

Sastojci za recept

2 kriške toast kruha
Ketchup Kids
2 šnite sira
Baby špinat
Crema di aceto balsamico
Cherry rajčice
Nekoliko borovnica

Priprema receota

Pomoću okrugle modlice ili male čašice izrežite na kružiće kruh i sir. Na kolutiće kruha stavite Ketchup Kids, kružić sira, list baby špinata pa rajčicu koju ste s jedne strane zarezali. Pomoću borovnice napravite glavu bubamari.
Točkice napravite pomoću creme di aceto balsamico. Vaša bubamara je gotova i sigurni smo da će vam donijeti sreću u školi!

Za one koji žele znati malo više :)
Znate li da je novo izdanje Zvijezdinog Ketchup Kidsa, osim neodoljivog okusa koji u sastavu sadrži rajčicu, obogaćen mrkvom, bučom i jabukom, što ovom nezamjenjivom dodatku u svakom obroku daje jedinstven okus, ali i bogatstvo nutritivnih vrijednosti!
A kad još znamo da nam Zvijezdin Ketchup kids, blagog ali bogatog okusa, dolazi s 30 posto manje šećera onda je to pravo zadovoljstvo za cijelu obitelj.

Recept: Mini Chef, Anita Vukušić Crevar