Tripp Trapp dječja stolica za hranjenje i sjedenje nikada nije nadmašena

Tripp Trapp dječja stolica za hranjenje i sjedenje, stvorena 1972. godine, nikada nije nadmašena te je i danas, nakon 40 godina svog postojanja i dalje jedinstvena i omiljena.

kuhinja Tripp Trapp stolice za djecu

NAJLJEPŠE USPOMENE STVARAJU SE OD MALENA I TO ZA OBITELJSKIM STOLOM – STOKKE TRIPP TRAPP
Poznato je da se najljepša druženja događaju baš za obiteljskim stolom, gdje se najčešće skupljamo s nama omiljenim ljudima. Često su ”sudionici” tih druženja upravo i oni najmlađi i najslađi – djeca.

Klasične stolice na kojima sjede odrasli, za njih jednostavno nisu opcija, pogotovo kad su još sasvim maleni. Kako bi i oni mogli sudjelovati u tim istim druženjima, ali kako bi im svaki obrok bio doživljaj bez ometanja te kako bi bili sigurno i udobno smješteni, posežemo za dječjim stolicama/hranilicama.

Tripp Trapp djecje stolice

Skandinavska Stokke kvaliteta, poznata je u cijelom svijetu, a drvena stolica tog proizvođača – raste zajedno s djetetom. Njezine funkcije su prije svega da vaše dijete podiže do stola i samim time je slikovito, ali i u stvarnosti, približava obitelji.

Podesivost stolice i naslona za noge omogućava djetetu korištenje godinama. Kako raste dijete, tako raste i stolica. Dostupna je u lijepim bojama, a za dizajn same stolice zaslužan je Peter Opsvik.

stolice za djecu Tripp Trapp

Dizajner Tripp Trapp dječjih stolica inspiraciju je našao gledajući vlastitog sina, Tor-a, kako se bori u pronalasku najudobnije pozicije za obiteljskim stolom. Kako je prerastao klasičnu dječju ”visoku” stolicu, a i dalje bio premali da bi sjedio na stolici za odrasle, Toru su noge stalno visile u zraku i stalno se naprezao kako bi dosegao stvari na stolu.

stolice za bebe i djecu Tripp Trapp

Stokke Tripp Trapp dječju stolicu savjetuje se početi koristiti kada beba navrši 6 mjeseci. Bitno je naglasiti da stolica ne smije biti zamjena za koljevku ili neku drugu ljuljačku, jer je bebina koštana i mišićna struktura s toliko mjeseci zapravo u ranoj fazi razvoja. Pravilno postavljena stolica je onda kada su laktovi djeteta naslonjeni na stol, a noge oslonjene na naslon za noge.

drvena stolica za djecu Tripp Trapp

Dodaci za ovu bezvremensku stolicu uključuju Baby Set, sigurnosni remen i jastuk u velikom izboru boja i dezena. Za dodatnu sigurnost, tu je sigurnosni remen koji je konstruiran na način da djetetu ne ograničava slobodu pokreta prilikom sjedenja u stolici, a mekani jastuk stolicu čini još luksuznijom.

Kako bi set bio upotpunjen, tu je i Stokke Tripp Trapp pladanj, dragocjen dodatak koji sve do 11. srpnja omiljena trgovina za bebe i djecu, Male stvari, poklanja uz svaku kupljenu Tripp Trapp hranilicu s baby setom. Više o promociji dostupno je ovdje.

Foto: Promo
Uz dopuštenje: PR365