Najprozračnija dječja nosiljka

Sve što trebate ovog ljeta za vas i vašu bebu je nova Ergobaby Omni Breeze nosiljka, u čijoj prozračnosti uživaju i poznati roditelji Jelena Perčin Otašević i Momčilo Otašević.

Toplije vrijeme i dani u kojima su šetnje najljepši dio provođenja vremena s djecom su na vratima.

OVDJE saznajte zašto je nošena beba najsretnija beba

Vrijeme provedeno na svježem zraku nema cijenu. Kada je riječ o baby opremi, ono što svaki roditelj želi je jednostavnost i lakoća rukovanja, jer samo tako i roditelj i dijete obostrano uživaju. Zadnjih godina, dječje su nosiljke dosegnule svoju istinsku svrhu.

omni-breeze-nosiljka-1

Mama ili tata koristeći nosiljku mogu obaviti mnogo toga, a opet na najbolji mogući način – uživaju u blizini svoje bebe. Znamo koliko je blizina važna i što ona znači za dijete. Vođeni upravo tom mišlju, kako se bebe i roditelji trebaju osjećati ugodno, genijalci koji stoje iza brenda Ergobaby, i više nego ponosno predstavljaju novu nosiljku za djecu naziva Omni Breeze.

Brend čije ergonomske dječje nosiljke i kompaktna kolica redovito dobivaju nagrade, već duže vrijeme uživa u povjerenju mnogih roditelja jer su se svojom kvalitetom i filozofijom izdignuli u svijetu dječje opreme.

Tisuće hrvatskih roditelja bira Ergobaby nosiljke svake godine, kako bi na topao i nježan način brinuli o svojim bebama te kako bi imali slobodne ruke dok uživaju u zajedničkim svakodnevnim aktivnostima.

omni-breeze-nosiljka-2

Ergobaby je otišao korak dalje: dizajnirao je nosiljku od mrežaste SoftFlex™ tkanine i tako stvorio nosiljku koja je svjetski broj jedan po prozračnosti i samim time čak i nadmašio prethodni omiljeni model Omni 360.

Baš kao prethodni model, Omni Breeze omogućuje sve opcije nošenja uključujući i nošenje bebe prema naprijed te se prilagođava uzrastu djeteta – od rođenja (3,2 kg) do 20,4 kg.

Zanimljivo je što je tokom razvoja ovog proizvoda, Ergobaby dio testiranja nosiljke proveo upravo u Hrvatskoj, tako da su u nju ugrađene povratne informacije hrvatskih roditelja, stručnjaka i savjetnica za nošenje. To nije prvi puta da Ergobaby sluša želje hrvatskih obitelji, te je sigurno da će radi toga ova nosiljka posebno dobro odgovoriti na njihove potrebe.

omni-breeze-nosiljka-3

Ususret vrućem ljetu pred nama, nova Ergobaby nosiljka osigurava još veći protok zraka na dijelovima na kojima se roditelji i bebe najviše znoje. Tako pojas za struk ima izreske koji lako propuštaju zrak, a naramenice su tanje od dosadašnjih modela.

Uz to su ostale jednako udobne; štoviše, u kombinaciji s pojasom koji ima lumbalnu potporu, nosiljka omogućava nevjerojatno udobno nošenje djece od malene novorođenčadi do mališana od 20 kg. Tako će svaka pustolovina s malom djecom biti laka i zabavna.

Detalji koji pokazuju da ništa nije prepušteno slučaju su i reflektirajuće trake za sigurnost pri šetnjama u sumrak, a bočni džepovi svakom roditelju će dobro doći jer u njih, kao i u odvojivu torbicu, stanu manje stvari poput telefona, ključeva i kartica.

omni-breeze-nosiljka-4

Osim što omogućava roditeljima da odaberu najbolje ergonomske nosiljke za sebe i svoje dijete, Ergobaby Hrvatska sudjeluje u edukaciji i podizanju društvene svijesti o važnosti zajedničkog odgoja djeteta od prvog dana.

Ergobaby tako razbija stereotipe o tatama koji “ne sudjeluju” u odgoju djeteta uz kampanju #tatavolitatanosi čiji je cilj promocija nošenja među očevima.

Jedan od očeva koji se u nju uključio je i Momčilo Otašević, glumac koji svaki slobodan trenutak iskorištava da bude sa svojim najdražima te da supruzi Jeleni Perčin Otašević pruži potporu u majčinstvu i karijeri.

omni-breeze-nosiljka-5

„Uživam u šetnjama s djecom, a ono što posebno volim je jednostavnost koja je istovremeno provjerena, zdrava i ugodna. Upravo to sve je Omni Breeze nosiljka i uz nju su i svakodnevne obaveze s malom bebom još lakše i praktičnije. Iskreno, tata s nosiljkom, pa to je baš frajerski“ – dodaje kroz smijeh Momčilo.

Iako većina roditelja bira nošenje jer je praktično i jer im omogućava slobodne ruke, dokazano je da ono ima brojne druge prednosti za psiho-socijalni razvoj djeteta.

Kao vodeći inovator nosiljki za djecu, Ergobaby sa svojim udobnim i inovativnim rješenjima nastavlja pružati podršku obiteljima u svim radostima i zadacima roditeljstva.

Više informacija o Ergobabyju i cijelom asortimanu, dostupno je na: www.ergobaby.hr

Uz dopuštenje: PR365 (sve fotografije)