Qushin – saznajte za europski uspjeh koji je postigao ovaj hrvatski brend

HRVATSKI BREND QUSHIN DOBITNIK JE PRESTIŽNE NAGRADE EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD 2021.

Iva Goluža qushin

„On je razlog zašto se bavim ovim poslom, bio mi je inspiracija. Njegov odlazak je bio neočekivan, a za nas je bio više od ljubimca i vjerujem da to može razumjeti svatko, tko u svoj život pusti četveronožnog čupavca, koji tada unese posebnu radost i puno toga te nauči.“

Qushin Sofa - EPDA Gold Winner 2021

Kada se nešto radi s ljubavlju, a pritom se uloži sva energija, trud i strpljenje, tada dolaze i priznanja.

Uspjeh koji je postigao hrvatski brend Qushin iza kojeg stoji poduzetnica i dizajnerica samog brenda – Iva Goluža, očitovao se u obliku prestižne nagrade EPDA (European Product Design Award) i to više ni manje, nego zlatnom medaljom za 2021. godinu za najbolji dizajn. Njezin model „Sofa“, oduševio je stručni žiri, a i ono najbitnije, sve četveronožne korisnike prekrasnih jastuka i krevetića.

Qushin2go Pastel prostirka

Naime, Qushin je domaći ali i europski brend za kućne ljubimce, u čije je stvaranje utkano puno ljubavi, a vizija je usrećiti svakog psa. Ivin ljubimac Bak, psić radi kojega se i počela baviti ovim poslom, oduvijek je bio inspiracija.

vodilice i torbe za pse Qushin Walk Collection

Od prvog trenutka kada je ušetao u njezinu obitelj, imala je potrebu kupiti mu najljepši jastuk na kojem će spavati i odmarati, ali i jastuk koji će jednostavno moći oprati kada se vrate iz šetnje nakon kiše, s mokrim i blatnim šapicama. Željela je stvoriti jastuk koji neće morati skrivati u ormaru kada dođu gosti, nego vizualno lijep i iznimne kvalitete.

Danas su Qushin jastuci prekrasan dekorativni dodatak svakog interijera, a sve zahvaljujući psiću Baku, koji je odnedavno nažalost, svojim tužnim odlaskom, ostavio neopisivu prazninu.

iva goluza jastuci za pse

Svih 6 godina, koliko postoji brend, Bak je bio glavna faca i zaštitno lice bez kojega nije prošlo niti jedno snimanje, a svaki je Qushin bio njegovo carstvo i najdraže mjesto na svijetu.

„On je razlog zašto se bavim ovim poslom, bio mi je inspiracija. Njegov odlazak je bio neočekivan, a za nas je bio više od ljubimca i vjerujem da to može razumjeti svatko, tko u svoj život pusti četveronožnog čupavca, koji tada unese posebnu radost i puno toga te nauči. Bak će zauvijek ostati ikona, kako brenda, tako i naša“ – dodaje Iva.

Gotovo u svakom europskom gradu danas postoji Pet Boutique, a spoznaja da velika većina želi baš Qushin uvrstiti u svoj asortiman, dovoljno govori o uspjehu i budućnosti brenda. Svake jeseni, izlazi i nova kolekcija, a ova će biti zaista posebna u obliku svojevrsne zahvale malenom Baku.

Iva Goluza

Više o asortimanu i ponudi za svog ljubimca, možete pogledati putem službene web stranice i Instagram profila.

EPDA certifikat-page Iva Goluza

Foto: Igor Šeler (portreti Ive Goluže)
Uz dopuštenje: PR365