Druženje s Djedom Marzom

Prema temeljno provjerenim podacima i najavama sa Sjevernog pola, iznimno nam je zadovoljstvo svečano, adventski i u blagdanskom ozračju objaviti kako će Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice u Europi, postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4 u Zagrebu ugostiti Djeda Mraza.

Ovaj svima uvijek dragi gost iz dalekih krajeva dolazi posebnim vlakom – Agram Advent Expressom, a na radost sve velike i male djece.

Svečani dolazak Djeda Mraza na petu najveću maketu željeznice u Europi Agram Advent Expressom, uz besplatno fotografiranje i druženje bit će u subotu, 22. prosinca od 10:00 do 12:00 sati na prostoru pete najveće makete željeznice Europe, Gundulićeva 4, Zagreb.

Svi koji vole najveselijeg djedicu na svijetu moći će uživati u prostoru makete s obiljem novih blagdanskih sadržaja, s brojnim iznenađenjima za male i velike ljubitelje vlakova i Božićne bajke na mini tračnicama.

Uz druženje s Djeda Mrazom, svima koji se požele besplatno fotografirati s njim, pruža se i mogućnost samostalno voziti vlakove i njima upravljati na dvije posebno postavljene sadržajne cjeline makete. Backo Mini Express radi svakog dana od 13 do 21 sati tijekom najljepšeg Adventskog sajma u Europi.
. . .