Mladi i talentirani pjevači Mikrofona uljepšati će Grad svetog Nikole ove 2021

Mladi i talentirani pjevači Mikrofona ispunit će subotnje popodne 4.12. u zagrebačkom zoološkom vrtu u okviru svečanog otvorenja „Grada svetog Nikole“ prigodnim i tradicionalnim božićnim pjesmama, a u nedjelju će nam se predstaviti najmlađi Mikrofončići pod vodstvom mentorice Nede Parmać.

Mikrofon.hr od 2009.godine odzvanja Martićevom ulicom u samom centru Zagreba. Zahvaljujući ravnateljici Sanji Parmać i vrijednim i iskusnim mentorima pjevanja poput Petre Antolić, Ivane Barun, Natalije Kralj i Josipa Čajka njihovi mali i veliki polaznici polako ali sigurno usvajaju pjevačke vještine, a ovaj nastup je kruna njihovog rada u 2021. godini!

Naši mentori su profesionalni glazbenici i pedagozi, od kojih svaki osobno ima bogato iskustvo, a zajedno čine tim koji će usmjeriti svakog pojedinca polaznika.

sanja-parmac

Na sistematičan način pokrivamo sve cjeline gradiva uz više od 10 godina iskustva u podučavanju. Naši programi prilagođeni su svim uzrastima a izuzetno se veselimo brojnim nastupima na kojima sudjeluju naši polaznici.

“Mikrofon.hr nije samo škola pjevanja, već i jedna mala, prekrasna zajednica s tendencijom rasta, koju hvalim uokolo otkad sam je upisala, oduševljena energijom, radom i znanjem kojeg sam tamo stekla. Osim direktorice i svih predavača i instrumentalista, moja izvrsna profesorica me vodila i hrabrila na tom putu, puna volje i entuzijazma.

Kroz razne vokalne tehnike, razgovore, poticaje i savjete, pomogla mi je da savladam mnoge prepreke i postanem sve bolja u svom izričaju.

Škola koju ću zauvijek pamtiti, ne samo po profesionalnom pristupu učenicima, osobno svakome od nas, našoj energiji, glazbenim i životnim težnjama, već i jednoj dobroti i ja bih rekla, čaroliji koja me obuzela svaki put kad bih došla na sat i dala snage da nastavim hrabro dalje.

Došla sam u školu u jednom izazovnom periodu na privatnom planu i doslovno su me ti divni ljudi izvukli, podsjetili na ono sto istinski želim i volim raditi u životu, a to je pjevanje, bavljenje glazbom, istraživanje i učenje o samoj sebi te inspirativno druženje sa zaista kvalitetnom ekipom.

Osim toga, bitan faktor je da je veoma povoljno sudjelovanje sto se tiče financijskog dijela, tako da, s obzirom na sve sto se dobije zauzvrat, preporučam od srca svima vama koji glazbu vidite kao svoj put, da odete u Martićevu 19a i upoznate iznimne profesionalce i ljude koji istinski daju sebe u prenošenju znanja!“ rekla je Andreja Radočaj, jedna od polaznica škole pjevanja.

Volite pjevati, a nemate konkretno glazbeno iskustvo?

U Mikrofon Staru upoznat ćete se sa svim kategorijama koje su nužne da bi postali kompletan glazbeni proizvod!
JEDINI SMO koji u osnovnom programu nudimo:
– individualne satove pjevanja
– pjevanje u studiju
– pjevanje na razglas
– demo snimke
– organiziramo javne nastupe za svoje polaznike i mnogo toga :)

Glazbeni razvoj usmjeren je kroz stručno vodstvo naših mentora. Vidimo se pjevajući!