Želim ti osmijeh – darujemo male pacijente Klaićeve bolnice

Humanitarna akcija za djecu Klaićeve – Želim ti osmijeh i ove je godine dozvala tisuće djece diljem Hrvatske koji su slali svoje radove i želje za blagdane dječici, malim pacijentima Klinike za dječje bolesti – Klaićeve bolnice u Zagrebu.

zelim-ti-osmijeh-darivanje-poklanjanje-klaiceva-bolnica (002)

– Neka ti i ovaj Božić bude sretan i brzo mi ozdravi dragi moj prijatelju – napisao je maleni Vito u poruci svojim bolesnim prijateljima. Njegova je poruka stigla u Grad svetog Nikole a Wish Mama je Svetog Niklu dovela onima koji dane provode na liječenju, pa nisu mogli posjetiti upravo održan čarobni grad u Zoološkom vrtu.

crtanje djece blagdanske zelje zelim ti osmijeh

Rad dobrih blagdanski želja 4

– Ali kada oni nisu mogli k nama, mi smo došli k njima – rekla je Diana Mikloš, organizatorica Grada svetog Nikole.
Grad Svetog Nikole ove se godine 7. prosinca nakratko preselio u Kliniku za dječje bolesti Zagreb – Klaićevu bolnicu – gdje su uručeni bogati darovi dječici i medicinskom osoblju. Kako smo i ove godine dodatno željeli, zbog epidemiološke situacije, razveseliti male pacijente organizirali smo akciju Djeca Hrvatske za djecu Klaićeve bolnice – Želim ti osmijeh – u kojoj je pristiglo skoro tisuću radova s dobrim blagdanskim željama od djece diljem Hrvatske.

crtezi djece klaiceva bolnica

Nikoli su se ove godine u darivanju pridružili organizatorica Grada Svetog Nikole i urednica Wish Mama portala, Diana Mikloš, partner Muzej grada Zagreba i ravnatelj Klaićeve bolnice prof. dr.sc. Goran Roić te olimpijci Juraj Šebalj i Damir Martin, par olimpijac Kristijan Vincetić iz Hrvatskog olimpijskog i par olimpijskog odbora. Svi oni i pristigli dječji radovi, dodatno su uveličali darivanje malih pacijenata i medicinskog osoblja.

Klaićeva bolnica 2021 humanitarna akcija

Zbog epidemiološke situacije i brige za malene pacijente čije su nam zdravlje i sigurnost na prvom mjestu, uručenje darova održano je u strogo dogovorenim i kontroliranim uvjetima, prema sigurnosnim pravilima koje je odredila Klinika, te s minimalnim brojem prisutnih ljudi i predstavnika medija. No dobrih želja za ozdravljenjem i srca punih ljubavi bilo je i previše jer čarolija se rađa u srcu svih nas posebice onom najmilijem – dječjem.

zelim ti osmijeh klaiceva bolnica

Partneri

logo-organizatori logo-crnkovic logo-noc-hr-filma logo-kugli-kugli logo-elektropizeta logo-ravnopravno-roditeljstvo gsn-logo-cedevita logo-kandit gsn-logo-lr

Pokrovitelji

logo-ministarstvo gsn-logo-grad-zagreb logo-tzgzgsn-logo-hgk gsn-logo-zhzd gsn-logo-iica gsn-logo-q