Nosiljke koje obožavaju i bebe i roditelji!

Nošenje djece ima brojne pozitivne učinke na zdravstveni i emocionalni razvoj djeteta. To su prepoznali i brojni roditelji kojima je nosiljka postala dio osnovnog paketa pri kupnji dječje opreme.

OVDJE SAZNAJTE ZAŠTO JE nošena beba najsretnija beba

Uz ergonomičnost i funkcionalnost kao glavne karakteristike, Baby Tula pruža i pravo modno iskustvo uz savršeno dizajnirane nosiljke po mjeri modernih roditelja.

Royal

Za one koji žele ostati “svoji”

Roditelji danas žele zadržati što sličniji stil i način života kakav su imali prije rođenja djeteta, a Tula je tu potrebu i prepoznala i stvorila model Explore.

Dovoljno je odabrati omiljeni položaj nošenja i spremni ste za nove avanture sa svojom bebom – ušuškajte svoju bebu dok je nosite okrenutu prema sebi, zajedno istražujte svijet dok je beba okrenuta prema van, a za veću djecu koja i dalje žele uživati u nošenju, isprobajte položaj na leđima.

dreamy-skies

Svoj omiljeni dezen Baby Tule već su odabrale poznate mame poput skijašice Janice Kostelić, scenaristice Jelene Veljače, voditeljice Nevene Rendeli, osnivačice portala Supermame.hr Sonja Švajhler, ali i poznati tate poput Kevina Harta i Daniela Craiga.

Stiže nam proljeće, a s njim i novi dezeni omiljene nosiljke

Osim što ostavlja roditeljima slobodne ruke za svakodnevne aktivnosti, Tula nosiljka plijeni pažnju i svojim izgledom, a zbog velikog izbora uzoraka ova nosiljka će se savršeno uklopiti u stil svakog roditelja.

baby-tula

Uz Tulu se grlimo i mazimo, a kad je vrijeme za to, zajedno istražujemo svijet, na siguran i ergonomski način.

Uz postojećih šest, izaberite i neki od tri nova dezena nosiljke Baby Tula Explore i pripremite svoju savršenu kombinaciju za proljetne šetnje:
Royal Tula s kraljevskim krunama kako bi se svaki dan osjećale kao kraljice dok nosite svog princa ili princezu.

French Marigold, mala cvjetna Tula koja stiže kao prvi proljetni vjesnik. Uskočite u vesele boje, laganije tkanine i uživajte u kombiniranju ove floralne Tule.

baby-tula-1

Dreamy Skies – za one koji nikad nisu prestali sanjariti, stigla je Tula nebesko plave boje prošarana veselim dugama koje će izmamiti osmijeh na lice svakome se nosi u Tuli kao i onome tko nosi ili je pogleda.

Istražite više o Baby Tula nosiljkama