Novogodišnje želje koje se ispunjavaju: Premium Visa kartice ostvaruju ono što nam je istinski važno

Stručnjaci su izračunali da se čak osamdeset posto novogodišnjih odluka izjalovi, a često je razlog tome što smo previše strogi sami prema sebi.

Visoka očekivanja o tome da ćemo napraviti veliki zaokret i čudesno se promijeniti preko noći lako postaju izvor razočaranja. Promjene su učinkovite ako ih donosimo iz srca, a ne namećemo si još jedan izvor stresa zakazan za prvog siječnja.

zima zimski odmor zena

No nalaze li se na vašem popisu novogodišnje odluke poput: „češće se smijati“, „uživati u nečemu što doista volim“, „odmoriti se od posla u wellness centru“ ili „provesti kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji“ – čestitamo, jer ćete učiniti nešto uistinu ljekovito za svoju dušu.

Male, ali značajne promjene koje nas potiču da se opustimo i uživamo u trenutku ne samo da život čine ljepšim, nego ga i produljuju. A onda strpljivo i s više elana možemo početi malim koracima donositi velike promjene.

motivacija zena sreca

Dani tijekom kojih se odmaramo, ne bavimo poslom ili svakodnevicom, nego usporavamo kako bismo uživali u vremenu s ljudima koje volimo, mogu postati formula zadovoljstva i zdravlja.

No što ako u ovom trenutku nemamo „višak novca“ koji možemo potrošiti na ono što nam je doista potrebno?
Znači li to da naše želje i snovi trebaju pričekati bolja vremena? Ne nužno. Uz koje zrnce mudrog planiranja doista možemo živjeti sada, a ne kasnije.

muskarac se odmara

Zahvaljujući ponudi Premium Visa kartica možemo si priuštiti ono što želimo cijelim srcem, a novac izdvojiti kasnije, u ritmu koji nam bolje odgovara. Bez naknada i kamata, Premium Visa kartice omogućuju obročne otplate do 36 rata na više od 30.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

Harvey Norman, Lesnina, Pevex, Prima, ili Sancta Domenica neke su od trgovina gdje kupovina na rate postaje jednostavna i opuštena. Broj rata biramo sami, poštujući maksimalni propisan broj za pojedino prodajno mjesto bez zaračunavanja dodatnih troškova.

Ovisno o našim željama i potrebama, možemo odabrati neku od kartica u širokoj ponudi: od osobne, charge i revolving kartice te poslovnih kartica i kartica nastalih u suradnji s partnerima PBZ Carda.

obitelj novogodisnje odluke

Osim obročne otplate bez kamata i naknada, pogodnosti Premium Visa kartica su raznolike: od Premium Rewards programa nagrađivanja vjernosti, Premium ponuda, Premium Travel putničke usluge – do potrošnje bez unaprijed zadanog limita.
Besplatne usluge koje kartice donose, mogu poslužiti kao dodatni poticaj da se odlučimo pokrenuti i učiniti nešto što nas doista veseli i ispunjava.

Portfelj PBZ Card Premium Visa kartica čini dvanaest kartica te svatko za sebe može pronaći onu koja se najbolje uklapa u njegov stil života.