Predlažemo skijališta koja vole djecu

Od dječjeg tjedna „Mini,s Week“ do „Cash for trick tour“ savršeni dani skijanja i daskanja na snijegu.
Skijanje s djecom uvijek je zabavno. Međutim, roditelji nisu uvijek i najbolji učitelji. Mališani brzo uče koje su tehnike najbolje u krivinama, a pritom se i zabavljaju s ostalom djecom za vrijeme profesionalnog tečaja skijanja. U Ski amadéu to je zaista povoljno zahvaljujući dječjem tjednu „Mini s Week“.

Za one malo starije klince postoje razna zanimljiva događanja u snježnim parkovima koja će im se zasigurno svidjeti. Zahvaljujući tome roditelji imaju mogućnost uživati nasamo na stazama, a pritom se ne moraju brinuti za djecu.

Dječji tjedan Mini’s Week – mala cijena za male skijaške početnike

Ski amadé je skijaški savez za čitavu obitelj. Zbog toga su osmišljene posebne po- nude za mlade, ali i one najmlađe goste. Zaista povoljno jer za samo 100 eura oni najmlađi (do šest godina, od 2012. godišta) započinju svoju skijašku karijeru u Ski amadéu.

Tijekom dječjeg tjedna „Mini’s Week“ od 13. do 27. siječnja 2018. za djecu je predviđen opsežan program u školama skijanja. Ovisno o regiji i školi skijanja za klince unutar Mini’s Week programa postoje dvije varijante tečaja skijanja, pet poludnevnih ili tri cjelodnevna tečaja.
To je dovoljno vremena da se i roditelji malo odmore i izvedu pokoji slalom dok im se djeca zabavljaju te na najbolji način otkriju čari skijanja. U ponudu za mališane uključen je najam skija i skijaška propusnica. U brojnim smještajima u Ski amadéu djeca mogu boraviti besplatno u sobama s roditeljima. Zahvaljujući ponudi Mini‘s Week predškolska djeca mogu iznimno povoljno naučiti skijati, a bake i djedovi, roditelji i oni samohrani među njima, mogu za prihvatljiv iznos doći na odmor sa svojim mališanima.

ski-amade-1

Za one koji već u prvim trenucima ovladaju terenom, ali i za sve ostale u Ski amadéu postoji 13 poligona funslope. Funslope, odnosno staze za zabavu, zaista opravda- vaju svoj naziv. Prelazit ćete preko malih prepreka, kroz strme zavoje, brze puževe, niske tunele ili zabavne valovite staze.

Cash for Trick Tour – svaki skok se broji

Oni nešto stariji klinci kojima više nije zabavno skijati s mamom i tatom, nego bi radije s ostalim daskašima izvodili zapanjujuće skokove naći će u Ski amadéu također mnoge zanimljivosti. U pet regija postoji ukupno 9 snježnih parkova. Među najomiljenijima su Absolutpark Flachauwinkl, Superpark Planai, Blue Tomato Kings Park Hochk, Snowpark Gastein, Snowpark Alpendorf i Snowpark Großarltal.

ski-amade-3

Ovdje se uvijek nešto događa i susrest ćete istomišljenike. Daskaš si ili skijaš slobodnim stilom i već možeš izvesti nekoliko cool skokova? Onda se jednostavno prijavi i sudjeluj u novoj „Cash for Trick Tour Ski amadé“ koja se organizira u svim snježnim parkovima Ski amadéa.

A ovako to ide: jednostavno dođi u snježni park, prijavi se i izvedi svoje skokove preko kikera, railsa i boxova. Dva profesionalna suca vrednovat će skokove i trikove, a voditelj će čitav događaj komentirati preko razglasa. Svatko može sudjelovati u onoliko krugova koliko poželi. Najljepše izvedbe bit će i nagrađene. Što više dobrih trikova, to više „cash-a“. Prihvatite izazov!

ski-amade-2

Tko su najbolji daskaši i skijaši slobodnim stilom ove zime?

Nemaš više od 16 godina, zaljubljenik si u skijanje slobodnim stilom ili bordanje i zabavno ti je ako te snimaju pri tome? Onda nemoj čekati, nego se odmah uputi prema stazi i snježnom parku Ski amadéa. Ponesi selfiestick, GoPro i povedi prijatelje, a zatim snimi cool video. Duckface i sexy poze ovdje nisu zanimljivi. Radi se o šašavim snimkama, cool trikovima i super potezima.

ski-amade-010

Ako ste pritom još i zabavni, tim bolje. Predajte snimku i prijavite se za natjecanje „Ski amadé Rookie of the year“. Gotovo. Na kraju skijaške sezone biraju se najbolje ženske i muške snimke bordanja i skijanja slobodnim stilom, a dijele se i nagrade. Nagrada zaista opravda ono malo truda što je potrebno uložiti u snimanje. Pobjednici dobivaju ekskluzivan ugovor.

„Rookie of the year sponsored by Ski amadé“. Odnosno, na određeno vrijeme post- aju zaštitno lice kampanje za djecu i mlade Ski amadéKids/Jugend-Kampagne, ost- varuju kompletnu skijašku odnosno bordersku opremu uključujući GoPro, sudjeluju u fotoshootingu Ski amadéa na startu i još mnogo toga

ski-amade-011

Upoznajte ekipu – online i u parku

Priliku za razmjenu iskustava s drugima gosti Ski amadé imate na svakom koraku. Primjerice, na Facebook stranici redovito se pozivaju posjetitelji da objave svoje snimke i fotografije. Na društvenim mrežama također se događa mnogo, a uz pravi hashtag kao #skiamade, #skiamademoments, #mademyday ustvari ste uvijek gotovo #livedabei. Unatoč tome, i dalje vrijedi i tradicionalni način promatranja, ocjenjivanja i komentiranja skokova uživo u snježnom parku, liftu ili pod krovovima brojnih koliba unutar skijaškog područja.