Stand up večer uz LAJNAP Comedy za stipendije učenicima

Rotary club Zagreb Metropolitan organizira humanitarnu stand up večer “Najbolji za najbolje” na kojoj će 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski nastupiti LAJNAP Comedy, najpopularniji stand up koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koje je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova.

Ovu komičarsku grupu, za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti nasmijavajući tako svoju publiku što za njih – kako kažu – nema boljeg osjećaja.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije ulaznice su krenule u prodaju, namijenjen je za dodjelu stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa kao i one deficitarnih zanimanja unutar kojih mladi ljudi sve češće odlaze iz Hrvatske, kako bi ih se na taj način potaknulo i motiviralo na ostanak.

Pozivamo vas da medijski podržite ovo događanje najavom Stand up večeri kroz vaš medij, te tako i vi doprinesete ostvarivanju humanitarnog cilja ove večeri.

Za dogovore oko gostovanja, intervjua i ostalih specijaliziranih medijskih oblika stojimo na raspolaganju.

Uz dopuštenje: Bagadodo (sve fotografije)