ZGodionica se vraća na Ribnjak

Kreativni festival za malu i veliku djecu ima još bogatiji program.

zgodionica-ribnjak-06

Hit dječji festival uskoro otvara svoja vrata!

U zagrebačkom parku Ribnjak 23. kolovoza počinje bogati program koji će zainteresirati baš svako dijete.
Na zahtjev roditelja i ostalih posjetitelja drugo izdanje prvog dječjeg festivala u Hrvatskoj ove godine trajat će čitavih 17 dana, do 8. rujna.

zgodionica-ribnjak-05

Još malo opuštene, bezbrižne ali i edukativne zabave prije povratka u vrtiće i školske klupe.

Šarenilo se 23. kolovoza vraća u zelenilo Ribnjaka. ZGodionica na istom mjestu nudi edukaciju, upoznavanje s novim kreativnim područjima, uživanje u brojnim sportskim aktivnosti, ali i ono najvažnije – boravak u prirodi.

zgodionica-ribnjak-04

Festival je prošle godine dobio i status posebne važnosti za grad Zagreb, a o kvalitetnom programu ZGodionice ne prestaju pričati ni djeca ni roditelji. Upravo zbog njih festival ove godine traje duže, a ima i bogatiji program.

zgodionica-ribnjak-03

Na sportskim livadama djeca mogu zaigrati graničara, povlačenje konopa, ragbi, rukomet, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo, mačevanje, pa čak probati i veslati u kanuu – u zraku.

Tamo će i ove godine biti jedna od glavnih prošlogodišnjih atrakcija – zipline. Na svakom koraku djeca mogu razvijati svoju kreativnost jer su im na raspolaganju čak i ‘magične’ radionice koje ih uz Ministarstvo magije vode u mistični svijet čarobnjaka.

zgodionica-ribnjak-02

Svi koji posjete ZGodionicu mogu učiti kako plesati na svili, saditi i uzgajati biljke, izrađivati grafite, pohađati DJ radionice, gledati dječje predstave i crtiće, plesati u dječjem discu svaku večer, ali i naučiti nešto novo na satovima engleskog jezika i znanstvenim radionicama.

U svijet mašte djecu vodi i baka Ljerka koja nakon dana ispunjenog aktivnostima, u sjeni svog velikog drveta, čita priče za laku noć.

zgodionica-ribnjak-01

Roditelji i djedovi i bake koji stižu s mališanima mogu odmoriti uz bogatu ugostiteljsku ponudu diljem parka, u kojoj se nude zdravi sokovi i smoothiji, zdravi sendviči, mini hamburgeri, voće, palačinke, kokice i naravno najbolje fritule u gradu.

zgodionica-ribnjak-07

Detaljan program biti će dostupan 16. kolovoza na Facebook stranici ZGodionice. Radno vrijeme ZGodionice, svaki dan od 23. 8. do 8. 9. bit će od 9 do 21sat.

zgodionica-ribnjak-08

Vidimo se na otvaranju 23. kolovoza u 9 sati!

Uz dopuštenje: Zgodionica (sve fotografije)