Odabrali smo dobitnike za 2 Kandit poklon paketa

Wish mama i Kandit, već na samom početku ljeta, nagrađuju i poklanjaju s dva paketa slastica u kojima će uživati i djeca i odrasli, a i svi oni koji vole pripaziti na unos šećera.

Omiljenu slasticu namijenjenu za sve one koji žele uživati bez grižnje savjesti preporučio i Hrvatski savez dijabetičkih udruga.

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Za sve one koji se jednostavno ne mogu odreći slatkog, ali žele pripaziti na ono što prehranom unose u organizam, Kandit je pripremio jednu sasvim novu liniju zdravog programa u svojoj već bogatoj ponudi čokolada – Chocolift Adventure No Guilt.

No sugar - Milk 80g

Čokolade bez dodanog šećera s 84% kakaa, mliječna čokolada s 34% kakaa i aromom vanilije s najfinijom kremastom strukturom ili pak čokolada s najkvalitetnijim bademima omogućuju konzumiranje čokolade bez grižnje savjesti.

Najnovije Kandit čokolade predstavljaju zdravi međuobrok na poslu, faksu, poslije treninga ili pak odličnu grickalicu dok navečer gledate najdraži film.

Namijenjene su i aktivnim sportašima, kojima se dan vrti oko uravnotežene prehrane i treninga, trudnicama i mamama koje paze na liniju te svim ostalima koji žive zdravijim načinom života.

No sugar - Dark 80g

Mnogi će biti sretni što čokolada s 84% kakaa nije gorka, jer sadrži steviju i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus.

Zbog svog posebnog sastava pogodna je i za dijabetičare pa ju preporučuje i Hrvatski savez dijabetičkih udruga, tako da zaista svi mogu uživati u ovoj odličnoj čokoladi.

Kandi „NO GUILT“ čokolade su u potpunosti vegeterian friendly

U vrijeme kada smo svjesniji nego ikad čime hranimo svoj organizam i organizam naše djece, od velike važnosti je da na dohvat ruke imamo zdrave, ali ukusne grickalice, kako u nedostatku dobrih ne bi potegnuli za onim lošim.

No sugar - Badem 80g

Sretni dobitnica 2 poklon slatka Kandit paketa su:

Ivana Halić
Maja Biondić Petričević

Dva poklon slatka paketa Kandit sadrže:
* Dark „NO SUGAR ADDED” čokolda 80 g
* Milk „NO SUGAR ADDED” čokolda 80 g
* Almond „NO SUGAR ADDED” čokolda 80 g
* Pucko čokolada 80g
* Gumenko čokolada 100g
* Mljacko Jelly kicks 320g
* Pina Colada čokolada 80g
* Mojito čokolada 80g
* Breakfast Biscuits White chocolate čokolada 220g
* Breakfast Biscuits Milk chocolate čoklada 220g

* Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Nove čokolade iz Kandita su i prve hrvatske čokolade s oznakom UTZ cocoa, što je oznaka održivog uzgoja koji se bazira na socijalnim i ekološkim kriterijima za odgovoran uzgoj kakaa.

Sve je više zaljubljenika u zdravi način prehrane, onih koji prelaze na vegetarijanski način prehrane ili onih koji samo žele zamijeniti naviku uživanja u nezdravoj hrani zdravijim, a jednako ukusnim čokoladama.

Uz Kandit čokolade bezbrižno uživajte u neodoljivim i zdravim slasticama. Više informacija potražite na: https://kandit.hr/no-guilt

Uz dopuštenje:PR 365 (sve fotografije)