Poklanjamo 3 darovna paketa za novorođenčad

Poklanjamo vam predivan ulazak u Novu godinu uz darivanje jedinstvenih Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Upoznajte se s Lelly Belly ručno rađenim proizvodima izrađene s mnogo ljubavi i pažnje, a za naglasiti je da se niti u jednom proizvodu ne upotrebljavaju umjetni materijali.
Svaka bi ih beba poželjela!

lelly belly

Lelly Belly je nova ponuda majkama, tatama, bakama, kumama, prijateljima te svima koji žele darovati nešto posebno i trajno.

Lellybelly personalizirani proizvodi za novorođenčad

Naša prednost je personalizacija svakog pojedinačnog proizvoda, od kojih izdvajamo dekice, tetra pelene, kape ili trakice za kosu te tetra pratilice, a koji se mogu kupiti kao poklon paket ili pojedinačno.

Kod nas možete izabrati niz motiva koje imamo u našoj ponudi ili dati prijedlog za neki novi koji ćemo rado aplicirati na željeni proizvod s visokokvalitetnim tiskom bojama na bazi vode.

lelly belly oprema za bebe

Iz naše ponude izdvajamo:

Dekice (70 x 90 cm) od dvostrukog materijala, s jedne strane su pamučne, na što nam je omogućeno tiskati trajni natpis tj. motiv po želji, dok je s druge strane plišana i omogućava nježan i mekan dodir te toplinu novorođenčetu.

Tetra pelene (50 x 50 cm ili 70 x 90 cm) od čistog dvoslojnog pamuka koje imaju oekotex certifikat. Tisak može biti u bojama koje kupac želi sa ili bez motiva iz ponude. Boja imena se može razlikovati od boje motiva.

Manja tetra pela idealna je kao tješilica, dok je veća podobna za višenamjensku primjenu (lagani prekrivač, podlogu ili nešto treće).

Tetra pratilica (70 x 90 cm) je nježan i mekan dar s kojim možete pratite rast vaših mališana. Mi dodajemo ime, a vi dodajete dekice, tješilice i ostale najdraže igračke, kako biste svaki mjesec mogli zabilježiti uspomene i interes vašeg djeteta prema nečem novom i drugačijem.

Fotografije su naša trajne uspomene, a dekica nam ostaje kao suvenir na prve zajedničke dane.

Poklon paketi (deka, kapa ili traka za kosu i tetra pelena) Naši poklon paketi koji sadrže deku, kapu ili trakicu za kosu te tetra pelenu od 50 x 50 ili 70 x 90, upakirani su u kutije sa satenskom mašnom i već pri samom odabiru pružaju istinski osjećaj iznenađenja te olakšavaju i uljepšavaju prve zajedničke trenutke mame i bebe.

Babygown tzv. vreća za novorođenče (dolazi u setu za novorođenče)
Ova jedinstvena vreća je proizvod koji je pomak u odjeći za novorođenče. Svojom praktičnošću osvaja polako i Hrvatsko tržište, a nudi bezbroj mogućnosti.

Jednostavna i brza primjena omogućava lakše oblačenje djeteta, praktična je i za djecu s remenčićima, a ujedno prati rast djeteta do otprilike trećeg mjeseca života. Jednostavnim vezom na kraju ove posebne vreće, omogućavamo manje odjeće u prvim djetetovim danima dok s druge strane osiguravamo onu potrebnu i ugodnu toplinu.

Set sadrži ono najpotrebnije za prve mjesece, a to je vreća za novorođenče, kapica i rukavice u dvije boje. Bez viška materijala, bez ukrasa koji bi mogli grebati, spojili smo na ovaj način tradiciju s modernim pristupom.

Voljeli bismo naglasiti da ne koristimo umjetne materijale ali to nije sve

Svaki je naš proizvod ručno šivan i ručno otisnut, ali najvažnije od svega, svaki naš proizvod je rezultat čiste ljubavi.

Ljubavi prema bebama, ljubavi prema modi, ljubavi prema drugačijem. Jer naši proizvodi su onaj poklon koji je poklonjen prije uručenja.
Ljubav koju smo dobili prije dara je najveći dar koji kroz personalizirane proizvode dobivamo.

Naše proizvode možete pronaći na: Instagram profilu Lelly Belly Baby https://www.instagram.com/lelly_belly_baby/?hl=hr ili na Facebooku pod nazivom Lelly Belly

Želite osvojiti jednu od ovih jedinstveni proizvoda za najmlađe?

Wish mama portal i Lelly Belly nagrađuju tri čitateljice/čitatelja s tri bazna poklon paketa:

1. NAGRADA – set za novorođenče

1. nagrada Lelly Belly

2. NAGRADA – pratilica

2. nagrada Lelly Belly

3. NAGRADA – kapa i rukavice za novorođenče

3. nagrada Lelly Belly

Nagrađenim čitateljima Lelly Belly darove šalje na kućnu adresu, koje će biti dostavljene od strane redakcije Wish mama portala.

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Wish mama Facebook stranici postati prijatelj Wish mama stranice te polajkati objavljeni post i napisati u komtarima ime novorođenčeta za ovaj Nagradni natječaj, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) e-mailom do 06.01.2019. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će tri sretna dobitnika koji će moći uživati u veselim trenucima sa svojim djetetom uz ekskluzivne i jedinstvene proizvode Lelly Belly, a imena dobitnika ćemo objaviti 07.01.2019. u sklopu rubrike Wish hr daruje.

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

POGLEDAJTE I OSTALE PROIZVODE LELLY BELLY S LJUBAVLJU
1. DEKA

deka Lelly Belly

2. TETRA PELENE

tetra pelene Lelly Belly

3. PRATILICA

pratilica Lelly Belly

4. POKLON PAKET

poklon paket Lelly Belly

5. BABYGOWN

BABYGOWN