Ideja za putovanje: Dječji Disneyland Park

Vodimo vas na najsretnije mjesto na Zemlji u dječji park Walt Disney World.

Jednom kada dijete ugleda na TV-u ili u nekom drugom medijskom obliku priču o dječjem parku Disney World, zaljubit će se i sanjarit će o odlasku na to posebno mjesto, dugo, dugo vremena.

Disneyland Park salice za voznju

Od vrlo rane dobi, Park Disneyland se čini idealnim mjestom za čaroban odmor vaših najmilijih. Upravo ovdje ćete zaboraviti na sve ono što se događa u svijetu i uživati u svijetu kao stvorenom iz bajke.

Jedan od najpopularnijih tematskih parkova na svijetu, smješten na Floridi, oduševljava svakog posjetitelja i u njemu istovremeno budi osjećaje čuđenja, uzbuđenja i opuštanja.

Disneyland Park likovi iz crtanih filmova

Walt Disney World se sastoji od četiri tematska parka

Čarobno kraljevstvo, Epcot, Disney Hollywood studio i životinjsko kraljevstvo Disney.
Walt Disney World također ima i dva svjetska najpopularnija vodena parka, Typhoon Lagoon i plažu Blizzard. Ako vas ništa od toga ne oduševi, uvijek imate aktivnosti kao što su to golf, tenis, veslanje, vožnja automobilom, sportska događanja i još mnogo toga.

Disneyland Park vlak i kotac za voznju

Walt Disney World ima toliko različitih parkova i atrakcija, da se ni u jednom trenutku neće morati brinuti hoće li vašem djetetu biti dosadno. Zapravo, prva stvar koju trebate učiniti je isplanirati cijeli plan puta kako bi ste mogli vidjeti i napraviti sve što želite.

Neke od najzanimljivijih aktivnosti u dječjem parku su:

Disneyland Park disney world crtani

World Showcase

Jednostavno jedna od najboljih atrakcija u Disney Worldu, koja se smjestila u parku Epcot. Ova atrakcija omogućit će vam put oko svijeta. Nudi vam filmove, kuhinje te čak i shopping iz 11 različitih zemalja; Disney World je uzeo mali komadić kulture od svih tih zemalja i oživio ga na jednom mjestu. Tu ćete pronaći različite kuhare koji kuhaju tradicionalnu hranu na tradicionalan način.

Disneyland Park toy story

Test Track

Najbrža vožnja u Disney Worldu. Vožnja traje oko pet minuta i s punom brzinom ide preko skoro cijelog parka. Sve što možete učiniti je baciti ruke u zrak i uživati u vožnji. To je jedna od onih vožnji u kojima možete ostaviti svoje najmilije da uživaju dok vi recimo opuštate svoje misli u različitim neobičnim prodavaonicama diljem trgovačkog centra.

filmovi u Disneyland Park

Mickey’s PhilharMagic

Ovaj jedinstveni 3-D film u kojem glumi Donald Duck i Mickey Mouse, traje 12 minuta, a uključuje prizore iz nekoliko omiljenih Walt Disney filmova. Ovo je odličan film za djecu svih uzrasta, jer ima fantastičnu glazbu i zanimljive, neobične trikove, koji će stimulirati sva vaša osjetila.

walt-disney-world-2

Autorica: Azra Terzić