Zimovanje za cijelu obitelj u austrijskom Obertuernu

Bobbyjeva snježna avantura sjajan je ovogodišnji 2021/2022 obiteljski paket aranžman za zimovanje na vrhunskom skijalištu u Obertauernu.

Ovdje se ponovno bude snovi iz djetinjstva

Skijalište pogodno za obitelji poziva vas u jedinstvene svjetove snijega za velike i malene. Pritom Bobby, snježni zec i maskota mjesta u Obertauernu prate djecu kroz skijalište.

sanjkanje dijete i mama na snijegu

Neovisno o tome jesu li u pitanju prvo skijanje, zabavno sanjkanje ili dugo grudanje: na zimskoj destinaciji postoji sve od čega će dječja srca zaigrati jače.

Na početku sezone nalaze se i dvije nove foto stanice: kod Hundskogela uređena je 360° platforma-vidikovac s dalekozorom za otkrivanje skrivenih kutaka. Za sve one koji se ove zime žele dići u visine u nadolazećoj će sezoni biti otvorena najviša panoramska ljuljačka u saveznoj zemlji Salzburg, kod slikovitog Schaidberga.

sanjaknje na snijegu austrija

No, poznati kip Beatlesa i okvir za slike #loveobertauern također ponovno pružaju jedinstvenu pozadinu za fotografije sa zimovanja.
Dakle, krajnje je vrijeme vratiti se u Obertauern i uživati u ovoj zimi na visinama!

Sa Bobbyjevom snježnom pustolovinom Obertauern nudi obiteljima od ove sezone posebno privlačnu ponudu.
Za vrijeme odabranog termina prije ili poslije zimskih praznika obitelji dobivaju raznolike usluge za vrlo povoljnu cijenu paket aranžmana.
Za rezervacije izvan zimskih praznika obitelji mogu uživati u skijanju na praznim stazama, kolibama u skijaškom području i hotelima, te time štede dvostruko.

Pregled paket aranžmana

Djeca od 3 – 5 godina
> 5 dnevni tečaj skijanja ili snowboard tečaj u 5 poludnevnih termina, prijepodnevno čuvanje djece nije uključeno u cijenu, ali se može individualno rezervirati
> Početak tečaja je nedjelja ili ponedjeljak ujutro.
> Skijaška karta u sklopu tečaja skijanja
> Najam opreme za 6 dana
> Sudjelovanju u dječjem programu
Opcija besplatnog transfera u zračnu luku Salzburg preko agencije Reisen Habersatter
1 tjedan besplatnog smještaja u sobi za roditeljima na pomoćnom krevetu sa istom pansionsom uslugom

Djeca od 6 – 15 godina
> 5 dnevni tečaj skijanja ili snowboard tečaj u 5 poludnevnih termina, prijepodnevno čuvanje djece nije uključeno u cijenu, ali se može individualno rezervirati
> Početak tečaja je nedjelja iili ponedjeljak ujutro
> Skijaška karta za 6 dana
> Najam opreme za 6 dana
> Sudjelovanju u dječjem programu
Opcija 15% popusta na transfer u zračnu luku Salzburg preko agencije Reisen Habersatter Pružatelj smještaja može pojedinačno izračunati cijenu noćenja po djetetu.

djeca na sanjkanju sanjkanje

Termini zimovanje u Obetauernu

Termin I: 11.12. – 18.12.2021.
Termin II: 08.01. – 15.01.2022.
Termin III: 15.01. – 22.01.2022.
Termin IV: 22.01. – 29.01.2022.
Termin V: 16.04. – 23.04.2022.

Cijene zimovaanja u Obertauernu za sezonu 2021/2022/h2>
> 232,00 EUR (usluge uključene za 1 dijete) 15 godina
> 315,00 EUR (usluge uključene za 1 dijete)

Dječji krug po Turama:

Poznati i omiljeni krug po Turama postoji u dvije verzije i za djecu i mlade, ovisno o vještini i kondiciji mladih skijaša.
Krug s Bobbyjem zabavna je i raznolika kružna staza za mlađu djecu, nazvana po snježnom zecu Bobbyju, maskoti mjesta; kružna staza My Track izazovnija je i zabavnija varijanta za napredniju djecu i mlade.

Na obje transverzale mlade će goste zabavni park, dionica s mjerenjem vremena, staza strave i staza s hupserima poticati da svoje doživljaje u Obertauernu podijele pod hashtagom #LOVEOBERTAUERN.

Usluge za obitelji i malu djecu
Gosti naših partnera mogu besplatno unajmiti dječja kolica CYBEX s pripadajućom opremom za snijeg da bi ih testirali na zimskim planinarskim stazama Obertauerna.

Više o svemu saznajte na: Turistički ured Obertauern