Pronašli smo mjesto za idiličan zimski obiteljski odmor

Odmor u Heidi Alm Bergresort at Falkert pruža potpunu relaksaciju za cijelu obitelj.

Jedan od najljepših trenutaka u svakoj obitelji je onaj kada svi za zajedno donose odluku kamo će poći na zimovanje ili ljetovanje. Trenuci odmora blagodat su koja se mora jako dobro iskoristiti, jer je to vrijeme kada se potpuno i neometano prepuštamo zajedničkim užitcima sa svojom djecom.

Jedino što želimo je smještaj koji pruža nebrojene mogućnosti i dobar sadržaj za najmlađe i nas roditelje.

heidi ski
Foto Facebook Heidi Alm Bergresort at Falkert

Potpuno osvježenje u Heidi Alm Bergresort at Falkert

Upravo na tako nešto naišli smo na proputovanju kroz Austriju ove zime i oduševili se hotelom koji je potpuno prilagođen obiteljskom odmoru. Od soba za spavanje do bazena i wellnessa za djecu, bogato opremljenih igraonica do izvanrednog restorana u kojem se, uz tradicionalna austrijska jela, posebno pazi na jela koja obožavaju djeca.

IMG_5020

Okolina koja mami uzdahe

Već i sam naziv Heidi budi u svakome sjećanja iz djetinjstva kada smo čitali o bezbrižnom planinskom životu Heidi i njenog prijatelja Petra stoga i znakovito ime ovog obiteljskog resorta govori već unaprijed što možemo očekivati. A očekivanja su bila i više nego ispunjena.

IMG_4993

Zimska idila na snijegom pokrivenim šetnicama, iskonska priroda i sunce koje dodiruje vrhove planina izazivaju oduševljenje. Za sve koji ovdje dođu zbog skijanja s djecom na pravom su mjestu. Blage skijaške staze za one najmlađe koji tek uče skijati do staza za one koji to već znaju ne manjka.

IMG_5117

A ako se pak poželite posunčati i dobiti pravu planinsku boju dočekat će vas udobni pleteni naslonjači i toplo kuhano vino dok se djeca bezbrižno sanjkaju na padini ispod restorana.

IMG_4994

Tijekom ljeta i jeseni fokus je na pješačkim aktivnostima preko zelenih padina uokvirenim planinama tako da i alpinisti mogu pronaći uzbudljive stijene za svoje aktivnosti.

IMG_4995

Vrijeme se može provoditi u šetnje po brojnim stazama te se prepustiti uživanju u planinskom krajoliku, jezerima, potocima, pašnjacima i svježem planinskom zraku. U neposrednoj blizini nalazi se i Nockerge nacionalni park čije su staze za šetnju također prilagođene djeci.

Lagane vijugave staze cijeloj će obitelji pružati užitak u prirodi, a zeleni pašnjaci i cvrkut ptica svakodnevno zovu na kretanje i prepuštanje potpunoj relaksaciji.

planina planinarenje

Uzbudljivi praznici u prirodi – Heidi Alm dječji park

Zasnovan na dobro poznatoj priči o djevojčici Heidi ovaj zabavni park svojim posjetiteljima nudi pravi doživljaj planinskog načina života i visinske prirode.

Posjet Heidi Alm Bergresort zabavnom parku obično je vrhunac obiteljskog druženja. Sjećanja će dodatno probuditi preko stotinu likova iz crtane serije Heidi koji se mogu susresti u šetnji kroz divljinu, po romantičnim pašnjacima.

IMG_4998

Ovi likovi dočarat će posjetiteljima sve čari života u planini i pružiti dodatni doživljaj za pamćenje. Tek kad dođete ovdje može shvatiti zašto su Heidi i njezini prijatelji bili toliko sretni u ovakvom okruženju prepunom planinskog, bistrog zraka za male i velike.

Sadržaja i veselja ovdje ne manjka, naime može se posjetiti i pravi mali domaći ZOO gdje će moći uživati u susretu sa zečevima, jarićima i ovčicama kako bi se djeca mogla povezati s domaćim životinjama.

heidi hotel
Foto Facebook Heidi Alm Bergresort at Falkert

Posebne pogodnosti obiteljskog Heidi Hotela Falkertsee

Smješten u samo podnožju ski lifta ovaj je hotel jedan od prvih koji je posebnu pozornost obratio prema djeci i brizi za najmlađe.

Između brojnih usluga posebno se ističe profesionalna briga čuvanja djece kako bi roditelji mogli imati ponešto vremena i za sebe.

IMG_4999