Kako održati strasti

Žene koje su dugo godina u vezi ili braku s vremenom primjećuju da ih njihov partner manje zamjećuje i poštuje. Do toga zna doći zbog zasićenja zbog čega partner ženu uzima zdravo za gotovo.
Vi kao žena to ne smije dopustiti te se savjetuje da stvar uzmete u svoje ruke. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako održati poštovanje u vezi i ljubavi.

Žene često primjećuju da njihovi partneri ne primjećuju i ne poštuju ono što one za njih rade. S time se nažalost bori većina žena, kao što se navika zdravo za gotovo događa u mnogim vezama.
U tim trenucima ženino samopouzdanje pada, zbog čega se osjeća zapostavljeno. Ono što trebate zapamtiti u tim trenucima je da si to ne smijete dozvoliti!

Svatko treba uzeti stvari u svoje ruke! Budite samouvjereni i pokažite svom partneru da ste vrijedni divljenja i poštovanja te uzmite stvari u svoje ruke.

Nitko nije zaslužio manjak poštovanja. Svaka osoba je posebna i u najmanju ruku vas vaš partner treba tako doživljavati. Sve što ste do sada napravili za svog partnera, a da on to nije primijetio jednostavno polako prestanite raditi. Pustite ga da osjeti da mu nešto nedostaje.

Samo na taj način vaš partner će vidjeti koliko ste mu potrebni i koliko vrijedite. Dajte mu do znanja da nemate vremena za njega i kućanske poslove te da nećete ispunjavati svoje radne obaveze kao njegova sluškinja. Od sada se posvetite sebi za promjenu.

Takva promjena će vašem partneru vrlo vjerojatno biti vrlo neobična. Ali pustite ga da u tom razdoblju neposvećenosti primijeti što ste sve za njega radili i koliko ste vrijedni poštovanja.
Isto tako nemojte zaboraviti privlačiti svog muškarca na način da se odjenete zavodnički, da se odjenete u najljepšu odjevnu kombinaciju, da se dotjerujete, itd. Ovo je siguran način da vas zapazi, a vi se u tim situacijama ponašajte samopouzdano i opušteno.

Ponekad je dobro biti sebičan, vaš partner to itekako zna, pa zašto onda i vi sebi ne bi priuštili taj luksuz. Zamolite partnera da vas rastereti obaveza kako bi mogle imati više vremena za sebe.
Dajte samoj sebi više vremena i neka to vaš partner primijeti. Ovo će mu sigurno biti velika promjena, posebice ako je do nedavno upravo on bio vaš centar svijeta.

Uvijek budite zavodnica i natjerajte svog partnera da i on vas zavede. Na zavođenje nikada nemojte odmah popustiti. Neka se partner malo trudi oko vas, baš kao i na početku vaše veze.
Šalite se što više, budite pozitivni, zabavni i smijte se jer svatko voli imati upravo takvu osobu pored sebe. I naravno nemojte zaboraviti flertati, to naprosto obožavaju svi muškarci.