Roditelji i intiman život

Želju za intimnim životom, kao i volju za vođenjem ljubavi mnogi roditelji gube pri samoj pomisli, jer se boje da bi ih djeca mogla vidjeti ili ćuti. Osim tog straha prisutna je i neispavanost koja zapravo predstavlja najveću prepreku.

Ali da bi partneri imali zdravi odnos i vezu ne bi si smjeli uskraćivati užitke koje treba imati svaki par.

Možda vam nalaženje vremena za intimne odnose zvuči kao nemoguća misija pored svih obveza u danu koje imate, ali oni su ipak mogući uz malo volje. Važno je da organizirate svoje vrijeme prema prioritetima.
Provedite više vremena sa svojim partnerom imajući na umu da djeca ne smiju biti prepreka vašem zajedničkom vremenu.

U krevet krenite ranije i uvijek idite zajedno u krevet. Ako pak navečer nemate snage za intimnost, pokušajte barem jedan dan u tjednu djecu poslati na spavanje kod baka i djedova. Tako ćete imati više vremena za odmor, ali i za malo privatnosti sa svojim partnerom.

Jedna od najvećih prepreka intimnih odnosa među partnerima je tišina koja mora biti prisutna za vrijeme intimnog odnosa. Tu situaciju uvelike može olakšati puštanje tihe glazbe koja će vas malo opustiti.
Važno je da oboje partnera iniciraju intiman odnos, nikada nemojte slučaj prepuštati samo partneru, kako ne bi došlo do zasićenja.

Kako vam intiman život ne bi postao monoton savjetuje se da s vremena na vrijeme isprobate nešto novo, poput nove poze, novih mjesta, itd.

U toku dana pošaljite neku sexy poruku svom partneru, kako bi znao da mislite na njega u tom smislu i kako bi mu zagolicali maštu. Poticanje intimnih odnosa preko dana pomoću poruka, dodira, pogleda, itd. uvelike može doprinijeti poboljšanju intimnog života među partnerima.

Samo nemojte izgovarati rečenice poput nemam kada, imam previše drugih obaveza, itd. jer je za zdrav odnos između dvoje partnera potreban kvalitetan intiman život. Vi ste ti koji ključ držite u svojim rukama, zato se potrudite da stvari budu kako bi trebale biti kako bi i cijela vaša veza bila kvalitetna, a time će i djeca dobiti sretne i ispunjene roditelje i zajednicu kakva im je potrebna.