Koja je odjeća idealna za prikrivanje malih nedostataka

Višak kilograma i vidljive masne naslage ne rijetko predstavljaju problem kada je u pitanju odijevanje. Kako bi se odjenuli sukladno svojoj liniji te prikrili nedostatke, a pri tome se dobro osjećali u svojoj koži, u nastavku vam donosimo nekoliko savjeta.

Odlični rezultati postižu se odijevanjem donjeg rublja koje oblikuje tijelo. Dobar izbor su potkošulja i body koji su vrlo efikasni, ali i udobni.

moda zena

Gušćim tkaninama i odjećom tamnije boje ćete postići mršaviji izgled i prikrivanje nedostataka na tijelu. Takva vrsta odjevnih komada je odlična za svaku prigodu, a osjećat ćete se lijepo i privlačno.

odjeca-1

Odgovarajući grudnjak je važan za dobar izgled. Za vrijeme kupovine grudnjaka morate pripaziti da ne bude premali ili prevelik te da vaše grudi izgledaju kako treba. Krivi broj grudnjaka i krivi model mogu ugroziti cjelokupan izgled.

odjeca-2

Nakupljena koža na trbuhu te višak masnoće mogu itekako stvarati probleme kod odijevanja. Ono što je važno kod prikrivanja takvih nedostataka je uspravno držanje i hodanje. Koncentrirajte se prilikom hodanja i sjedenja kako vam taj višak ne bi izašao na vidjelo.

OVDJE saznajte koji su mali trikovi za smanjenje kalorija u namirnicama

Važno je birati odjeću koja ističe prednosti koje sigurno imate, kao i odjeću u kojoj ćete se bolje osjećati. U takvoj odjeći vaši nedostatci neće biti vidljivi, a ukoliko niste sigurni što izabrati najbolje je da savjet potražite kod modnog stručnjaka ili prijatelja.

odjeca-3

Osobe koje imaju višak kilograma ne bi smjele odijevati odjeću čiji im kroj nikako ne odgovara. Ono što se punijim osobama nikako ne preporuča su hlače s niskim strukom, majice bez rukava i odjeća koja je pripijena uz tijelo.

OVDJE pronađite sjajan recept za trenutke kada želite pripaziti na svoju liniju

Recept za svaku mamicu koja pazi na kilograme

Takvi odjevni komadi jednostavno nisu za punije osobe jer bi mogle izgledati lošije nego što izgledaju. Odjevni predmeti koji se savjetuju punijim osobama su oni koji će popraviti izgled i u kojima će osoba izgledati u potpunosti savršeno, a takvih odjevnih kombinacija ima na pretek, samo ih treba pronaći.