
Ako želite skinuti nekoliko kilograma, održavati sadašnju kilažu ili naprosto želite objed koji će biti zdrav, svjež i brzo pripremljen onda je ovo pravi recept za vas.
Da biste imali čistu peticu iz prehrane morate znati da su pileće hrenovke Poli bez glutena i od čistog pilećeg mesa, a i ponosno nose obilježje „Odabrale mame“ već drugu godinu zaredom.
Krajem 2020. godine hrvatske su mame, u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva u konzumaciji proizvoda i usluga, u kategoriji hrenovki još jednom kao najbolje, odabrale hrenovke Poli.
Naime, hrenovke Poli dobitnik su naziva “šampion kvalitete” na međunarodnom stručnom ocjenjivanju mesa i mesnih proizvoda AGRA 2020.
Vjerujemo da ćete nakon ovog teksta poželjeti svoj par hrenovki Poli u kojima ćete zasigurno uživati, a ukusni i jednostavan recept za pripremu je pred vama!
Proljetni svježi Polidog
Sastojci za recept
hrenovka Poli
pecivo za hot dog
zelena salata
celer
mladi luk
sir Gorgonzola
Za preljev
1 žlica grčkog jogurta
1 žlica lagane majoneze
prstohvat ljutog umaka
Priprema recepta
1. Skuhajte ili pržite hrenovku Poli. Natrgajte salatu, narežite celer i mladi luk na tanke ploške. Pomiješajte sve sastojke za preljev.
2. Uzdužno prerežite pecivo, premažite salatom i prelijte preljevom. Umetnite hrenovku Poli i pospite kriškama celera, luka i isjeckanog sira. Ponovno polijte preljevom i poslužite.
OVDJE pogledajte još jedan sjajan recept savršen za skidanje kilograma
I savjet više
Koliko vremena treba kuhati hrenovke?
Da li se stavljaju u hladnu ili vrelu vodu?
Hrenovke ne treba kuhati, njih trebamo zagrijavati.
Stavimo ih prvo u hladnu vodu dok ne zaključa. I to je to
Naime, stavimo li hrenovke u već vrelu vodu, postoji velika mogućnost da će puknuti, a zna se da svi volimo lijepe cijele hrenovke na svom tanjuru ili u vrućem pecivu.