Recept za svaku mamicu koja pazi na kilograme

Ako želite skinuti nekoliko kilograma, održavati sadašnju kilažu ili naprosto želite objed koji će biti zdrav, svjež i brzo pripremljen onda je ovo pravi recept za vas.

Da biste imali čistu peticu iz prehrane morate znati da su pileće hrenovke Poli bez glutena i od čistog pilećeg mesa, a i ponosno nose obilježje „Odabrale mame“ već drugu godinu zaredom.

Krajem 2020. godine hrvatske su mame, u jedinstvenom istraživanju zadovoljstva u konzumaciji proizvoda i usluga, u kategoriji hrenovki još jednom kao najbolje, odabrale hrenovke Poli.

Naime, hrenovke Poli dobitnik su naziva “šampion kvalitete” na međunarodnom stručnom ocjenjivanju mesa i mesnih proizvoda AGRA 2020.
Vjerujemo da ćete nakon ovog teksta poželjeti svoj par hrenovki Poli u kojima ćete zasigurno uživati, a ukusni i jednostavan recept za pripremu je pred vama!

proljetni svježi Polidog

Proljetni svježi Polidog

Sastojci za recept
hrenovka Poli
pecivo za hot dog
zelena salata
celer
mladi luk
sir Gorgonzola

Za preljev
1 žlica grčkog jogurta
1 žlica lagane majoneze
prstohvat ljutog umaka

Priprema recepta
1. Skuhajte ili pržite hrenovku Poli. Natrgajte salatu, narežite celer i mladi luk na tanke ploške. Pomiješajte sve sastojke za preljev.
2. Uzdužno prerežite pecivo, premažite salatom i prelijte preljevom. Umetnite hrenovku Poli i pospite kriškama celera, luka i isjeckanog sira. Ponovno polijte preljevom i poslužite.

OVDJE pogledajte još jedan sjajan recept savršen za skidanje kilograma

I savjet više

Koliko vremena treba kuhati hrenovke?
Da li se stavljaju u hladnu ili vrelu vodu?
Hrenovke ne treba kuhati, njih trebamo zagrijavati.
Stavimo ih prvo u hladnu vodu dok ne zaključa. I to je to :)
Naime, stavimo li hrenovke u već vrelu vodu, postoji velika mogućnost da će puknuti, a zna se da svi volimo lijepe cijele hrenovke na svom tanjuru ili u vrućem pecivu.