Kreativne ideje za uređenje dječje sobe

Jedan od najvažnijih elemenata u odrastanju svakog djeteta predstavlja i životni prostor u kome ono provodi vrijeme.

dječja soba10

Roditelji se često odlučuju da prostor u kojem borave djeca opreme tako da se najmlađima omogući inspirativan prostor u kojem će željeti provesti što više vremena i koji će poticati njihovu maštu i kreativnost.

dječja soba dječji krevet

Bitno je da taj prostor odgovara njihovim godinama i potrebama, ali i da oslikava djetetovu karakter na što bolji način, i zadovoljava svu njegovu znatiželju.

lesnina-soba-za-mlade-3 lesnina-soba-za-mlade-2

Jedinstveni koncept pruža priliku djecu da budu zadovoljna u svojoj sobi u kojoj uče, igraju se ili odmaraju stoga je svaki dio namještaja i ideja oko uređenja zidova i dodatnih detalja važna.

soba radni stol interijer

Udobnu i dobro koncipiranu dječju sobu čini udoban krevet ili krevet na kat, dovoljno prostran ormar, dodatna komoda za stvari, police za knjige, kvalitetan radni stol, anatomska stolica za sjedenje, tepih, zavjese, svjetiljke, prekrivači, prirodna i ekološka posteljina, ukrasni jastučići, uokvirene fotografije i na kraju vrlo bitne sobne biljke.

jutro buđenje budilica sat interijer ideje

ideje interijer

Maštovita i praktična rješenja učinit će dječju sobu posebnom, a njenog malog vlasnika potaknuti na stalno istraživanje i razvijanje kreativnosti.

lesnina-soba-za-mlade-1

dječja soba