Zima za obitelji na Hochkönigu: zabava na stazama za  djecu i odrasle

Skijalište Hochkönig sa svojih 120 kilometara staza i 34 moderne žičare i vučnice pravi
je zimski raj za čitavu obitelj.

Na širokim i prostranim stazama dječaci i djevojčice mogu opušteno vježbati svoje prve zavoje, a mladi mogu raditi na svojim prvim trikovima u zabavnom parku. A kad su djeca zbrinuta u školi skijanja ili u vrtiću, mama i tata mogu sami otići na skijašku turu ili u šetnju izvan staza.

ZA MALENE: ZAIGRANA ŠKOLA SKIJANJA SCHNEEWUTZEL
Uz maskotu Schneewutzel savladavanje skijanja dječja je igra: u dječjem klubu Schneewutzel djeca uče prve korake na dvije daske na čarobnom tepihu ili na livadi u bajkovitom parku.

skijanje austrija Hochkönig

Osim razigranog podučavanja skijaške tehnike, škole skijanja nude raznolik program koji uključuje dječje zabave, igre, akcijsko slikanje i ukusnu hranu u kolibama.
Kad djeca i njihovi roditelji zajedno izađu na staze, mogu opušteno zaobići teške dionice koristeći Schneewutzelove obilaznice. Uz Schneewutzelovu iskaznicu djeca mlađa od šest godina besplatno koriste žičaru.

A ako se mama i tata žele izmjenjivati u čuvanju djece, mogu dijeliti zajedničku kartu iz paketa za mlade obitelji. U većim obiteljima s troje i više djece, sva djeca od trećeg nadalje skijaju besplatno.

A ako se djetetu uopće ne sviđa skijanje ili ako je premaleno za školu skijanja, može se od svoje druge godine igrati i zabavljati u vrtiću za goste u Maria Almu gdje se za njih po satu, poludnevno ili cjelodnevno brinu odgajatelji.

bordanje austrija Hochkönig

ZA BUDUĆE FREESTYLERE: SHREDDING U ZABAVNIM PARKOVIMA I NA FUNSLOPE STAZI
Starija djeca žele više akcije, a ne samo skijanje po stazama? U tom slučaju postoje tri zabavna parka gdje se mogu ispuhati i vježbati svoje prve trikove: Blue Tomato Kings Park u Mühlbachu – 1,8 kilometara dug snowpark s preko 50 jumpova i jibova, Beginners Park Natrun u Maria Almu ili Livingroom na Hochkeilu u Mühlbachu.

Za one kojima je snowpark previše izazovan, tu je Funslope Schönanger u Maria Almu – 850 metara duga staza sa strmim zavojima, valovima i ogromnom spiralom promjera 30 metara.
Ali pažnja: bilo da se radi o zabavnom parku ili funslope stazi, sve izaziva ovisnost!

ZA ČITAVU OBITELJ: USKRŠNJA OBITELJSKA PONUDA
Na Hochkönigu uskršnji zeko ne donosi samo tradicionalne uskršnje specijalitete već i izvrsne ponude i iznenađenja.
Djeca dobivaju besplatnu skijašku propusnicu. Tako je potraga za skrivenim uskršnjim gnijezdom još zabavnija za djecu i odrasle!
Od 19. ožujka do 18. travnja 2022. roditelji i njihova djeca mogu rezervirati paket OSTER FAMILIENGLÜCK.

Dostupan je od 579 eura i uključuje sedam noćenja u odabranoj kategoriji, šestodnevnu
skijašku propusnicu i besplatnu skijašku propusnicu za djecu mlađu od 15 godina. Time Uskrs postaje još zabavniji.