Torta prepuna finih sastojaka kojoj malina i đumbir daju poseban okus najfinije poslastice.
Sastojci za recept
Podloga
Bademi 250 grama
Jaja 6 komada
Kakao 100 grama
Smeđi sećer 100 grama
Smeđi šećer i jaja miksati dok se ne dobije pjenasta smjesa.
U tu smjesu dodavati bademe i kakao.
Gotovu smjesu peći na 180 stupnjeva 10 minuta.
Za kremu:
Maline 250 grama
Agavin sirup 100 grama
Đumbir 100 grama
Maline, agavin sirup i đumbir kuhati na laganoj vatri.
Pekmez od voća potrebno je propasirati i ohladiti.
Ohlađenim pekmezom potrebno je natopiti biskvit i taj postupak ponoviti s 3 kore.
Za ganache:
Crna čokolada 250 grama
Soja vrhnje 250 grama
Crnu čokoladu rastopiti na pari i dodavati sojino vrhnje.
Dobar tek!