Vesela jaja iz Mini Chef kuhinje!

Pripreme za Uskrs uveliko su krenule u Mini Chef kuhinji, a ako se još niste odlučili što pripremiti, donosimo vam recept s kojim ćete upotpuniti i uljepšati svoj blagdanski stol.

Ako vam je dosadila klasična priprema jaja, tu je ideja kako da uveselite blagdansku trpezu. Preslatka vesela jaja razveseliti će najmlađe ukućane, ali ni jednog gosta neće ostaviti ravnodušnim.

vesela-jaja-mini-chef-2

Recept za vesela jaja donosimo u nastavku:

Skuhajte jaja, ohladite ih i ogulite.

Prerežite ih na pola, a žumanjke odvojite. Žumanjke ćete iskoristiti za kremu kojom ćete puniti jaja pa u posudu stavite kiselo vrhnje – toliko žlica koliko ste skuhali jaja, dodajte sok od limuna, sjeckani peršin, kisele krastavce i na kraju žlicu senfa. Sve stavite u mikser. Posolite, popaprite pa sve još mrvicu izmješajte.

vesela-jaja-mini-chef-1

U Mini Chef kuhinji koristili su Kendwood-ov Titanium Chef Baker https://www.kenwoodworld.com/hr-hr koji je u 60 sekundi sve povezao i napravio savršenu kremu. Posuda je dovoljno velika i za pozamašnu količinu, a snaga od 1200W omogućava da krema bude glatke teksture.

Jednostavno napunite donji dio jaja malom žličicom i stavite poklopac. Od crnog papra napravili smo oči, a od mrkve nosić i stopala!

Dobar tek!