Prehrana djece

Hrskavi talijanski keksi s bademima Cantuccini

Hrskavi talijanski keksi s bademima kojima nećete moći odoljeti! Kada uzmete jednog, ostale neće moći prestati grickati….

Svaki dan tanjur obojim s 5 serviranja voća i povrća

Pravilna prehrana i redovita tjelesna aktivnost dragocjeni su čuvari zdravlja i dobre forme. U planiranju uravnotežene prehrane važnu ulogu imaju voće i povrće, zbog čega nutricionisti diljem svijeta pokreću razne inicijative

Jesen je a mi i dalje obožavamo sladoled i to od buče

Sladoled je uvijek omiljena poslastica, a ovaj od raskošne i hranjive buče biti će primljen s veseljem u cijeloj obitelji.

Isprobajte ukusan domaći kruh od đumbira

Obožavamo miris kruha koji se širi domom kada ga pripremamo sami, a ovaj s đumbirom zauzeti će posebno mjesto u cijeloj obitelji.

Savršeno je vrijeme za tjesteninu s umakom od bundeve

U vrijeme kada nas predivne žute bundeve mame sa svih strana zaista je vrijeme za pumpkin day. Jednostavno, a toliko ukusno jelo za cijelu obitelj, je upravo recept koji smo vam pripremili.

Grickalice od cvjetače

Jednostavno jelo koje zapečeno mirisom može podsjećati na pizzu pa će tako djeca vrlo rado željeti pojesti ovaj hranjivi obrok.

Kruh od banane, chie i bobica

Naša blogerica Katarina za vas je pripremila zdravu i osvježavajuću verziju svog omiljenog recepta – kruha od banane.

Bakine palačinke

Palačinke su savršena poslastica, a mogu biti i glavni obrok za cijelu obitelj. No ovaj puta vam donosimo palačinke prema receptu naših baka s ukuisnim jabukama

Pire od jabuka

Jabuke su izvrsne za dječji organizam, a pire od jabuka mogu jesti i oni najmlađe dobi od trenutka kada počinju smjeti jesti voće.

Riža na mlijeku od čokolade

Savršeno lagano jelo, hranjivo i ujedno slatko svako e dijete pojesti s puno apetita.