Ljetni kamp za djecu Lapo Lapo

Zagrebački studio Lapo Lapo i OMart, kreativne usluge organiziraju dječje kampove prije početka nove školske godine!

Kampovi su namijenjeni djeci osnovnoškolskog uzrasta i pod vodstvom su Melite Omeragić, kiparice i waldorfske pedagoginje i Petre Popović, magistre edukacije likovne kulture.

Dječji kamp Na Sleme, na Sleme!

KADA? Od ponedjeljka 26.08. do petka 30.08.

na-sleme-na-sleme-1

Lapo Lapo ljetni kamp

KADA? Od ponedjeljka 02.09. do petka 06.09.2019.
Moguće je sudjelovati tijekom cijelog kampa ili dane po odabiru!

Street art studio Lapo Lapo u suradnji s OMart, kreativnim uslugama organiziraju i provode dječje kampove prije početka nove školske godine!

Na maloj planinarskoj školi Na Sleme, na Sleme! kroz boravak u prirodi, planinarenje i obilazak zanimljivosti Medvednice djeca će steći osnovna znanja o planinarenju i ponašanju u prirodi!

Ići će u potragu za skrivenim blagom i ono najvažnije, naučit će da se planinarenje temelji na zajedništvu i ne sadrži nadmetanje!

na-sleme-na-sleme-2

Na Lapo Lapo ljetnom kampu kroz boravak u prirodi, likovnost, obilazak muzeja, prirodnih dragulja grada Zagreba i planinarenje na Medvednici djeca će proučiti indijansku kulturu i drevne civilizacije!

»Djeca trebaju prirodu! Slobodne igre u prirodi spajaju neobaveznu igru i učenje, simuliraju kreativnost i rješavanje problema, potiču suradnju među djecom i sposobnost komuniciranja!

Zbog toga smo organizirali dva dječja kampa namijenjena djeci osnovnoškolcima koji u današnjem tehnološkom dobu imaju sve manje vremena i mogućnosti za neobaveznu igru u prirodi.

Na prvom kampu Na Sleme, na Sleme! djeca će kroz malu školu planinarenja aktivirati sva osjetila u prirodi, a na drugom Lapo Lapo ljetnom kampu zabaviti se u slobodnoj igri i edukativnim sadržajima prožetima kreativnim izražavanjem na temu Indijanaca!«, navodi Melita Omeragić, voditeljica programa, kiparica i waldorfska pedagoginja.

na-sleme-na-sleme-3

Na oba kampa umjetnički se izražavamo, istražujemo, obilazimo muzeje, promatramo svijet oko nas i boravimo u prirodi!

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com
Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić
https://omart-radionice.com.hr/