Vrijeme je za slavlje – Disneyland® Pariz slavi 25 rođendan

Disneyland je mjesto o kojem svako dijete mašta, ali i mnogi odrasli, jer se u toj bajci svi pretvaramo u djecu :)

Senzacionalna događanja u Disneylandu u Parizu, obilježavaju proslavu 25. rođendana koji prolazi u pravoj čaroliji i pretvara Disneyland Park u još veće i spektakularnije blještavo iznenađenje.

disneyland-paris-minnie-mouse

Tijekom ove posebne godine, zvijezde osvjetljavaju nebo iznad magičnog kraljevstva koje blista sjajem tisuća priča. Klasične priče još su ljepše nego ikada prije, a zasjat će i neke nove avanture koje će naći put do srca posjetitelja u pariškom Disneylandu. Ovo je vrijeme u kojem će posjetitelji moći doživjeti jedinstvenu čaroliju kao nikada ranije u bilo kojem zabavnom parku.

frozen-elsa-anna

Spektakularno blještava Disney Illuminacija

Ako se nađete u raskošnom Disneylandu u Parizu razgledajte dvorac uspavane ljepotice i bit ćete prepuni oduševljenja dok vas Mickey vodi kroz nevjerojatnu fantastiku Disneyeve igre sa svjetlima. Veličanstveni vatrometi, nevjerojatne svjetlosne projekcije, i zapanjujući specijalni efekti klasičnim Disniyevim pričama udahnjuju novi život zajedno s novopostavljenim spektaklima kao što su Star Wars, Frozen ili genijalni Pirati s Kariba.

star-tours

Doznajte kako već 25 godina sjaje Disneyeve zvijezde na paradi

Povedite svoje klince u Disneyland Park na fenomenalnu paradu Disnijevih zvijezda. Uživajte u sreći i zadovoljstvu dok na pokretnim platformama klizi Mickey sa svojim prijateljima. Bit će uzbudljivo gledati i zmaja koji riga vatru, a zauvijek će u sjećanju vas i vaše djece ostati novi doživljaji Disnijevih priča.

Star Wars preuzima Svemirsku planinu

Lansirajte se u Star Wars Hyperspace Mountain koja prikazuje svemirske atrakcije na epski način. Priključite se savezu pobunjenika i uključite u borbu s brojnijim carskim TIE fightersima prije nego li krenete u boj sa zlokobnim Star Destroyerom.

star-wars-space-mountain

Star Tours: avantura se nastavlja

Još više akcije očekuje posjetitelje u galaksiji, daleko, daleko odavde gdje Star Tours avantura dolazi u Discoveryland. S više od 70 različitih misija, posjetitelji mogu putovati u egzotične svjetove Jakkua, Hotha, Tatooina, zvijezde Smrti i još mnogo dimenzija. Pridružite se likovima Star Warsa u zapanjujućim 3D atrakcijama u kojoj svako odredište pruža jedinstvena iznenađenja.

Tekst omogućilo: Francusko veleposlanstvo u Zagrebu