Crtani i animirani filmovi koje voli cijela obitelj

Već punih 79 godina Disney ispunjava najljepše dječje maštarije i pretvara ih u crtane filmove koje želimo gledati,iznova i iznova.

Provedite sa svojim klincima slobodno vrijeme opustivši se uz omiljene Disney klasike – crtane filmove uz koje će uživati cijela obitelj.

Zabavite se uz vrckavog Tarzana, poduzetne životinje iz Pobune na farmi, nestašnog Simbu iz Kralja lavova, simpatičnog Quasimoda iz Zvonara crkve Notre Dame, Petra Pana i mnoge druge vesele likove koje će vas povesti na uzbudljiv animirani vrtuljak.

Vrlo zapetljana priča

Svaka Disney priča je posebna, a posebnija od toga jedino je kosa prelijepe Zlatokose iz filma Vrlo zapetljana priča (Tangled).
Ovaj animirani film zapravo je uzbudljiva, duhovita, pomalo ubrzana i manje emotivna verzija Matovilke.
Crtani film Vrlo zapetljana priča je crtić koji nećete htjeti prestati gledati čak i nakon okruglih 100 minuta, koliko traje animirani film, a koliko je vjerojatno duga i kosa naše predivne princeze. :)

Tangled

Iza zvijeri se krije drag princ

Ljepotica i zvijer je 30. po redu film koji je nastao u Disney radionici, a očaravajuća Belle i strašna Zvijer bili su toliko uvjerljivi da im je Akademija morala dodijeliti 2 Oscara.

U ovom prelijepom crtiću saznajte je li Zvijer tako strašna kao što se čini, kako to da čajnik i svijećnjak mogu pričati i kako će se jedna pametna i lijepa mlada žena snaći zarobljena u dvorcu.

U džungli su sve najzabavnije životinje

Tarzan je oduvijek bio simbol pustolovine i ljepote života u divljini. Da ništa nije nemoguće, pa čak ni to da dječak odraste sam s gorilama i divljim životinjama u džungli, dokazuje jedan od najpopularnijih crtića svih vremena koji je osvojio jednog Oscara.

Tarzan

Pod morem su najljepše princeze

Sinkronizirani crtić čija se radnja događa pod morem oduševit će vas svojom ljepotom i zaigranim morskim stvorenjima.

Lijepu Arielu pratite uz još dva prevedena nastavka: Mala sirena: Arielino djetinjstvo i Mala sirena: Povratak u more.
Neka dva Oscara budu garancija za ovaj predivni crtić o morskoj princezi koja se odlučila na život na kopnu.

mala-sirena

Kralj lavova

Hakuna matata!

Najbolji crtići nisu rezervirani samo za klince, nego i za odrasle koji su mladi u duši. Najbolji film u kojem će podjednako uživati i djeca i odrasli onaj je o malom Simbi kojeg čeka velika budućnost u njegovoj rodnoj Africi.

Kralj lavova rastopit će i najtvrđa srca i pokazati da se uvijek vrijedi boriti za ispravnu stvar. Nakon prvog pogledajte i Kralja lavova2: Simbin ponos i Kralja lavova 3: Hakuna Matata. :)

Aladin

Aladin i čarobna svjetiljka

Najčarobniji od svih Disneyjevih crtića je onaj o Aladinu, običnom mladiću koji ima san oženiti prelijepu princezu.

Da ništa nije nemoguće dokazuje duh iz čarobne svjetiljke koje je spreman Aladinu ispuniti tri želje. I ovaj predivni film je osvojio 2 Oscara, a na Pickboxu je dostupan u oba nastavka.

Uz dopuštenje: Pickbox (sve fotografije)