Osvojite besplatno pohađanje Priprema za školu – darujemo dvoje djece

Sudjelujte u Nagradnom natječaju i osvojite besplatno pohađanje za vaše dijete Priprema za školu!

Wish mama portal i Praktikum daruju 2 djece s po mjesec dana pohađanja tečaja Priprema za školu!
S veseljem vas obavještavamo da PRAKTIKUM – CENTAR ZA DJECU I MLADE od 18.veljače kreće s programom PRIPREME ZA ŠKOLU za predškolce i prvašiće na lokaciji GAJEVA 2, Centar!

Program se zasniva na igri, djeci najpristupačnijem sredstvu učenja i obuhvaća elemente NTC sustava učenja, waldorfske pedagogije i najnovijih psiholoških spoznaja.

Cilj programa je potaknuti radost prema učenju i usvajanju novih znanja kako bi dijete s veseljem očekivalo polazak u školu!

Program se provodi u grupama do 10 polaznika, od 18.veljače 2019. do 03.lipnja 2019., dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta (ukupno 30 radionica kroz 4 mjeseca) pod stručnim vodstvom psihologa.

Pripreme za školu (2)

Termin i adresa provedbe programa:

Gajeva 2, Centar, ponedjeljkom i četvrtkom od 16:30–17:30 sati.

Roditelji redovito dobivaju osvrt o napretku i smjernice za daljnji individualni rad s djetetom.
Polaznici će prolaziti kroz različite aktivnosti i igre kojima će razvijati vještine potrebne za uspješnu prilagodbu zahtjevima škole:

> Pravilan hvat olovke, jasna linija uz adekvatan pritisak na podlogu
> Definiranje jednostavnijih pojmova, prepričavanje kraćeg događaja ili priče u pravilnom slijedu
> Rastavljanje i sastavljanje poznatih riječi na slogove, imenovanje i razlikovanje glasova u riječima
> Razumijevanje prostornih i vremenskih odnosa
> Razumijevanje odnosa broja, oblika i količine
> Zadržavanje pažnje na zadacima
> Poštivanje pravila i suradnja s drugima

U program su uključene i tri terenske radionice kojima će polaznici upoznati školsko okruženje, snalaženje u prometu te vježbati matematiku u pokretu.

Pripreme za školu (4)

Želite osvojiti za Vaše dijete ovu jedinstvenu nagradu?

Dvoje čitatelja darujemo s po jednim pohađanjem za jedno dijete tečaja Priprema za školu u trajanju od mjesec dana kroz jedinstveni program u centru PRAKTIKUM – CENTAR ZA DJECU I MLADE Priprema za školu!

Sve što je potrebno učiniti je na službenoj Wish mama Facebook stranici polajkati ili podijeliti objavljeni post za ovaj Nagradni natječaj te ispod napisati zašto želite da Vaše dijete pohađa ovaj program, a zatim poslati svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) e-mailom do 14.02.2018. na e-mail adresu uredništva: redakcija@wish.hr.

Komisija od tri člana odabrat će dvoje sretnih dobitnika čija će djeca moći uživati u veselim trenucima i mnogo toga savladati za polazak u školu, a sve uz stručne osobe. Ime dvoje sretnih dobitnika ćemo objaviti 15.02.2018. u sklopu rubrike Wish mama daruje.

Više o radionicama PRIPREMA ZA ŠKOLU pogledajte otvaranjem linka

*Samim sudjelovanjem u pojedinom nagradnom natječaju Sudionik prihvaća sva pravila Nagradnog natječaja s kojima se prethodno upoznao u Pravilniku koji se nalazi u rubrici “Uvjeti korištenja“.

Lajkajte Facebook stranicu Wish mama i podijelite ovaj post!