Wish mama daruje

Tri slikovnice koje će izolaciju učiniti veselijima

Pogledajte tri sjajne slikovnice, Tri praščića, Zašto ne volim proljeće i Djevojčica sa šibicama, za vašu djecu koje će im izolaciju učiniti veselijima.

Odabrali smo dobitnike za ulaznice kazališnih predstava

Odabrali smo sretne dobitnike za ulaznice kazališnih predstava – četiri ulaznice za jednu od izvrsnih kazališnih predstava!

Odabrali smo dobitnike za 2 Kandit poklon paketa

Wish mama i Kandit, već na samom početku ljeta, nagrađuju i poklanjaju s dva paketa slastica u kojima će uživati i djeca i odrasli, a i svi oni koji vole pripaziti na unos šećera.

Tko je dobio nagrađivani bestseler „Čudesni tjedni“

Izabrali smo sretnog dobitnika, u suradnji s izdavačkom kućom Egmont – najvećeg europskog izdavača za djecu sa sjedištem u Danskoj, jedinstvene knjige i višestruko nagrađivanog svjetskog bestselera „Čudesni tjedni“, autora dr. sc. Hetty van de Rijt, dr. sc. Fransa Plooija i Xaviere Plas-Plooij.

Odabrali smo dva sretna dobitnika za super Gillette aparat s britvicom

Wish mama u suradnji s tvrtkom Procter & Gamble odabrala je dva sretna čitatelje sa super Gillett aparatić s pripadajućom britvicom za brijanje!

Tko je osvojio besplatno pohađanje Priprema za školu

Izabrali smo dvije sretne dobitnice čije će dijete moći besplatno pohađati jedinstven tečaj Priprema za školu u trajanju od mjesec dana u centru PRAKTIKUM – CENTAR ZA DJECU I MLADE!

Osvojite besplatno pohađanje Priprema za školu – darujemo dvoje djece

Sudjelujte u Nagradnom natječaju i osvojite besplatno pohađanje za vaše dijete Priprema za školu!

Tko je osvojio tri poklon paktea Lelly Belly

Odabrali smo tri sretna dobitnika za tri jedinstvena Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Poklanjamo 3 darovna paketa za novorođenčad

Poklanjamo vam predivan ulazak u Novu godinu uz darivanje jedinstvenih Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika za 6 dizajnerskih školskih bilježnica

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika dizajnerskih bilježnica s potpisom Mirjane Mikulec za sretan povratak u klupe i školske dane koji će dobitnicima biti obilježeni veselim i novim bilježnicama.