5 prijedloga kako ne potrošiti previše na rođendanski poklon

Spremate se na dječju rođendansku zabavu, a ne znate što pokloniti slavljeniku? Pogledajte naše prijedloge i olakšajte si potragu za savršenim poklonom!

1. IGRAČKE

Svako dijete veseli se novoj igrački, bio rođendan ili ne. Djeci poklon predstavlja pravu čaroliju kojoj se raduju tjednima prije rođendanske proslave. Ponekad ne znamo što bi djeci poklonili za rođendan, a kada pronađemo onu „savršenu“ igračku često nas iznenadi cijena.

igračke djeca3

Kako bi i Vama ostao osmijeh na licu, a ne samo prazan novčanik, svakako iskoristite akcije trgovačkih centara! Ukoliko znate da se uskoro sprema dječji rođendan na koji će te biti pozvani, a malom slavljeniku planirate kupiti neku igračku svakako pratite akcijske ponude! Većina prehrambenih, trgovačkih lanaca s vremena na vrijeme daje čak i do 50 % popusta na veliki broj igračaka.
Igračku za malog slavljenika možete kupiti i nekoliko mjeseci ranije i spremiti ju na sigurno do rođendanske proslave! Na taj način bit će te zadovoljni i Vi i mališan koji se veseli svom poklonu!

2. ČARAPE, GUMICE, ŠPANGICE I OSTALE SITNICE

Ukoliko niste u mogućnosti izdvojiti veći iznos za rođendanski poklon razmislite o sitnicama kojima se djeca također raduju, a usput su i korisne! Čarape sa omiljenim likom iz crtića, špangice, rajfovi i ukosnice za male princeze ili lak za nokte za malo veće djevojčice odlična su ideja za rođendanski poklon! Ako uz to dodajte i pokoju lizalicu, čokoladu ili šarene bombone dijete će vam svaku potrošenu kunu naplatiti svojim osmijehom!

špangice

3. KNJIGE, BOJANKE I SPOMENARI

Roditeljima financijski prihvatljivi, a djeci vrlo zanimljivi pokloni su i razne bojanke i bojice, spomenari i knjige. Uz zanimljivu knjigu dijete uči, a ujedno se i zabavlja.

pernica bojice

4. ZANIMLJIVO UPAKIRANI SLATKIŠI

Slatkiši su nešto bez čega naši mališani teško mogu zamisliti svoj dan! Iako svi znamo da nisu zdravi, tko može odoljeti malome djetetu koje s tako puno radosti traži samo jedan bombon?!

bomboni u tegli

Još ako ih zanimljivo upakirate, djeca će ovim jednostavnim i nadasve ukusnim poklonom biti oduševljena! Uz pomoć teglice za svijeće i malo stiropora napravite slatki buket od lizalica! Još jedna zanimljiva ideja je buket od čokoladica za kojeg vam je potrebna jedna manja vaza, ukrasni celofan i vrpce te naravno puuuno čokoladica i bombona!

5. ODJEĆA

Slatka haljinica za djevojčice, neka zgodna majica za dječake ili komplet body-a za manju djecu odlična je ideja za poklon, a svaki novi komad odjeće dobro dođe! U većim dućanima često se prodaju majice i tajice 1+1 gratis pa možete iskoristiti i tu priliku! Samo pripazite na veličinu odjeće, radije uzmite broj veći nego da djetetu odjeća bude premala. Djeca brzo rastu tako da neće morati dugo čekati da počnu nositi svoj rođendanski poklon.

odjeća

Izvor: Slatki svijet