Wish mama daruje

Tko je osvojio tri poklon paktea Lelly Belly

Odabrali smo tri sretna dobitnika za tri jedinstvena Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Poklanjamo 3 darovna paketa za novorođenčad

Poklanjamo vam predivan ulazak u Novu godinu uz darivanje jedinstvenih Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika za 6 dizajnerskih školskih bilježnica

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika dizajnerskih bilježnica s potpisom Mirjane Mikulec za sretan povratak u klupe i školske dane koji će dobitnicima biti obilježeni veselim i novim bilježnicama.

Darujemo dizajnerske bilježnice Mirjane Mikulec

Poklanjamo 6 dizajnerskih bilježnica u Nagradnom natječaju u kojem Wish mama želi dječici povratak u klupe i školske dane obilježiti veseljem i novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec.

Odabrali smo sretne dobitnike za poklon pakete Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Wish mama odabrala je sretne dobitnike za 4 poklon paketa u kojima su vesele igre i pomagala za aktivnosti djece, ali i cijele obitelji, a s razigranim motivima super popularnog animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju.

Darujemo 4 ljetna poklon paketa za mališane

Osvojite jedan od četiri poklon paketa s kojima nagrađujemo vaše mališane u suradnji s CONTINENTAL FILMOM, a tema svakog od njih upravo je fantastičan crtani film Hotel Transilvanija!

Odabrali smo dobitnike za 3 poklon paketa na

Wish mama odabrala je sretne dobitnike za 3 poklon paketa na Foodballerki koja se odvija na jednom od najljepših zagrebačkih trgova, Strossmayerov trgu.

Darujemo 3 poklon paketa za dječju zabavu na Strossmayerov trgu

Osvojite jedan od tri poklon paketa s kojima nagrađujemo vaše mališane uz veselu zabavu na Strossmayerov trgu u Zagrebu.

Odabrali smo sretne dobitnice predavanja Najveće zablude o ljubavi

Wish mama odabrala je sretne dobitnike ulaznice za predavanje Najveće zablude o ljubavi u kinu Europa, Varšavska ulica 3, u Zagrebu.

Darujemo 2X2 ulaznice: tema ljubomora i ljubav

Ovoga puta, povodom izuzetnih i traženih predavanja, za koje se traži mjesto više, poklanjamo dva puta po dvije ulaznice