Wish mama daruje

Odabrali smo dva sretna dobitnika za super Gillette aparat s britvicom

Wish mama u suradnji s tvrtkom Procter & Gamble odabrala je dva sretna čitatelje sa super Gillett aparatić s pripadajućom britvicom za brijanje!

Tko je osvojio besplatno pohađanje Priprema za školu

Izabrali smo dvije sretne dobitnice čije će dijete moći besplatno pohađati jedinstven tečaj Priprema za školu u trajanju od mjesec dana u centru PRAKTIKUM – CENTAR ZA DJECU I MLADE!

Osvojite besplatno pohađanje Priprema za školu – darujemo dvoje djece

Sudjelujte u Nagradnom natječaju i osvojite besplatno pohađanje za vaše dijete Priprema za školu!

Tko je osvojio tri poklon paktea Lelly Belly

Odabrali smo tri sretna dobitnika za tri jedinstvena Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Poklanjamo 3 darovna paketa za novorođenčad

Poklanjamo vam predivan ulazak u Novu godinu uz darivanje jedinstvenih Lelly Belly proizvoda koji će vas oduševiti, a vaši najmlađi nagradit će vas osmjehom za pamćenje.

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika za 6 dizajnerskih školskih bilježnica

Izabrali smo 6 sretnih dobitnika dizajnerskih bilježnica s potpisom Mirjane Mikulec za sretan povratak u klupe i školske dane koji će dobitnicima biti obilježeni veselim i novim bilježnicama.

Darujemo dizajnerske bilježnice Mirjane Mikulec

Poklanjamo 6 dizajnerskih bilježnica u Nagradnom natječaju u kojem Wish mama želi dječici povratak u klupe i školske dane obilježiti veseljem i novim bilježnicama s potpisom Mirjane Mikulec.

Odabrali smo sretne dobitnike za poklon pakete Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju

Wish mama odabrala je sretne dobitnike za 4 poklon paketa u kojima su vesele igre i pomagala za aktivnosti djece, ali i cijele obitelji, a s razigranim motivima super popularnog animiranog filma Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju.

Darujemo 4 ljetna poklon paketa za mališane

Osvojite jedan od četiri poklon paketa s kojima nagrađujemo vaše mališane u suradnji s CONTINENTAL FILMOM, a tema svakog od njih upravo je fantastičan crtani film Hotel Transilvanija!

Odabrali smo dobitnike za 3 poklon paketa na

Wish mama odabrala je sretne dobitnike za 3 poklon paketa na Foodballerki koja se odvija na jednom od najljepših zagrebačkih trgova, Strossmayerov trgu.