Angry Birds hrvatska sinkronizacija

Predstavljamo glumačku ekipu iz hrvatske sinkronizacije „Angry birds filma 2“. Tarik Filipović, Luka Bulić, Jadranka Đokić i Ana Begić Tahiri prenose važne poruke iz filma!

Rene Bitorajac, Tarik Filipović, Luka Bulić, Jadranka Đokić, Goran Navojec, Dražen Bratulić, Grgur Navojec, Ana Begić Tahiri, Mia Krajcar, Mirela Videk, Ranko Zidarić… samo su neki od glumačkih imena koji su svoje glasove posudili u hrvatskoj sinkronizaciji animiranog filma „Angry Birds Film 2“ koji 8.8. dolazi u hrvatska kina!

navojec-angry

Angry Birds Film ekranizacija je jedne od najpopularniji video igara svih vremena a svoj prvi filmski uspjeh ostvarila je 2016. godine kada su Rene, Tarik, Luka i Goran po prvi put posudili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledatelje.

U ovom filmskom nastavku poznati glumci svojom izvedbom zabavljaju ponovno, ovaj put uz fantastična glumačka pojačanja. Mirela Videk sjajno se snašla u ulozi Žive, sestre štreberice Žutog koja Crvenom uzrokuje probleme ali možda i ljubav.

Jadranka Đokić u ulozi Lede najveća je prijetnja svijetu ptica i svinja ali ujedno i razlog njihovog saveza. A Ledinu desnu ruku, Dube, svojim glasom utjelovila je šarmantna glumica Ana Begić Tahiri.

Ovaj animirani film o vječnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namijenjene onima najmanjima ali i onima nešto starijima. O kojim se točno porukama radi otkrili su upravo glumci iz filma u svojim video predstavljanjima!

ana-begic-angry

Kako su se naši poznati glumci snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro se s njima poistovjetili možete pogledati u fotogaleriji sa snimanja!

„Angry Birds Film 2“ film je za cijelu obitelj i sve generacije. Živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani film koji će nas nasmijati ali i nečemu naučiti.

Uz spomenutu sinkroniziranu verziju filma, u domaćim kinima publika će moći pogledati i originalnu verziju filma u kojoj su glasove posudili popularni glumci Peter Dinklage, Josh Gad, Danny McBride, Bill Hader, Jason Sudeikis, Awkwafina… Film će se prikazivati i u 3D i u 4D kino formatima.

Uz dopuštenje: Continental film (sve fotografije)