Djeca smatraju da su tate bolji vozači

Istraživanje otkriva kako djeci tijekom vožnje najviše smeta pjevanje roditelja, slijedi ga vikanje i ružno ponašanje prema drugim vozačima, te kopanje nosa.

Najbolji obiteljski automobil osim što bi trebao zadovoljavati potrebe vozača i suvozača – roditelja, također bi u obzir trebao uzeti i želje i potrebe djece kao putnika.

Što djecu najviše uznemiruje tijekom vožnje!

Vožnja djeteta u vrtić, školu, na trening ili na more za većinu roditelja je jako stresna. Niti potomcima nije uvijek lako. To pokazuju i podaci, te ukazuju kako putovanje automobilom može biti podjednako stresno za dijete, kao i za roditelja.

Ford istraživanje

Istraživanje provedeno na 2000 djece u Europi, u dobi od 7 do 12 godina otkriva kako se djeca najviše žale na loše pjevanje roditelja u automobilu, vikanje, psovanje, ružno ponašanje prema drugim vozačima i kopanje nosa!

Ford istraživanje

Roditelji smiruju djecu tijekom vožnje hranom, grickalicama i pametnim telefonima

Kad je riječ o „dovođenju djece u red“ neki od mališana svjedoči kako im mame i tate tijekom putovanja daju pametne telefone da bi se smirili.

Mnogi roditelji će zabaviti djecu nudeći im hranu i grickalice ili pak prijetnjama.

Tata ti najbolje voziš!

Kad govorimo o tome tko bolje vozi tata ili mama, muški vozači apsolutni su pobjednici, potvrdilo je to gotovo svako anketirano muško dijete.

Djeca

Uz dopuštenje: AkterPublic (sve fotografije)