Dječja kolica za svaku namjenu

Dječja kolica moraju biti udobna, lagana, sigurna i kvalitetna te jednostavna za upravljanje roditeljima ili dadiljama koje čuvaju djecu.

Bez obzira na trendove u kojima neki proizvođači tvrde da dijete treba biti okrenuto licem prema roditelju ili od njega, trebaju li dječaci biti u plavom a djevojčice u crvenom ili ružičastom, donosimo vam pregled kolica koja zauzimaju visoko mjesto po kvaliteti i dizajnu.

Buzz Xtra

Quinny Buzz xtra
Buzz Xtra dječja kolica su robusna i spremna su istražiti svaku ulicu i stazu u gradu. Kotači mogu podnijeti svaki teren i izvan gradskih granica.

Uparite kolica sa sjedalicom, košarom ili autom sjedalicom za potpuni užitak a Buzz Xtra će zadovoljiti i najznatiželjniju djecu spremnu za otkrivanje svojeg okoliša. Kolica su namijenjena za vožnju djece do tri i pol godine.
Izvor: Quinny

3Dflip Convenience Stroller

Summer 3DFlip
Dječja kolica 3Dflip promijenit će način na koji gledate na praktičnost kolica. Jedinstveni dizajn omogućuje okretanje sjedalice kako bi beba bila okrenuta prema majci u početnim mjesecima života.

Kako će beba rasti sjedalica će se moći okrenuti prema želji roditelja, kako bi beba mogla znatiželjno promatrati svijet oko sebe. Lagani aluminijski okvir omogućava jednostavno baratanje i prenošenje kolica.
Izvor: Summer

B-AGILE 3

Britax agile
B-Agile 3 dječja kolica, lagana su za upravljanje, a svojom težinom od samo 7 kila i s jednostavnošću sastavljanja neće zadavati nikakve brige oko prenošenja.

Svojim konstrukcijom kojom se svakako mogu pohvaliti i laganom upravljivošću bez problema se mogu izbjegavati gužve ali i manevrirati kroz parkiralište.
Izvor: Britax

Cloud Plus

Kolcraft Cloud Plus
Ova multipraktična dječja kolica, za djecu do 23 kilograma imaju veliki prostor za potrepštine, držače za bočice, kako za odrasle tako i za djecu te zaista imaju niz prednosti.

Posebice se ističe prozirni krov kroz koji možete pratiti svoje dijete u aktivnostima, no on ujedno i štitili dijete od sunca ili različitih vremenskih utjecaja.
Izvor: Kolcraft

Navigator stroller

Phil Teds Navigator
Jedinstvena dječja kolica s čak 26 različitih položaja, mogu prevoziti i dvoje djece a jedinstvena su po svojoj auto stop tehnologiji kočenja.

Za sve nepredvidive situacije puštanjem sigurnosne ručice kolica aktivirat će se automatska kočnica te će se kolica zaustaviti u mjestu. Kolica također omogućuju poziciju kako bi dijete bilo okrenuto prema svojoj majci.
Izvor: phil&teds

terrain

Mountain Buggy terrain
Ova lagano sklopiva dječja kolica namijenjena su aktivnim roditeljima koje ne žele biti odvojeni od svoje djece niti za vrijeme trčanja ili šetnje po prirodi.

Uz pomoć 16″ ili 12″ kotača te posebno dizajniranog antishock sustava kolica će lagano klizati po svakoj površini. Uz kombinaciju s dječjom sjedalicom pružaju potpuni mobilni užitak vama i vašem djetetu.
Izvor: Mountain buggy

Aria Twin

Peg Perego Aria Twin
Ovo su izvanredan dječja kolica za zajedničke šetnje blizanaca od 6 do 36 mjeseci ali u potpuno odvojenim prilagodljivim sjedalicama u kojima djeca mogu samostalno uživati u svojem komforu.
Izvor: Peg-Perego

Piše: Wish.hr