Casting za klince kao uvod u Kids Fashion Weekend Showroom

U Centru Cvjetni održava casting na kojem će se birati male zvijezde modnog vikenda koji tek dolazi.

Sljedećeg vikenda u Centru Cvjetni održat će se Kids Fashion Weekend Showroom, modno kreativni vikend namijenjen isključivo djeci i njihovim roditeljima. Događanje je zamišljeno kao dvodnevno druženje u ugodnoj obiteljskoj atmosferi uz čitav niz radionica za djecu, te work shop-ova za roditelje, koji će dati odgovore na pitanja koja su u njihovom fokusu interesa od odgoja, njege, zdravlja do igre.

Tijekom događaja osim radionica i tematskih cornera, održat će se i mini revije te izložbeni prostori dječjih dizajnera. Kao uvod u to malo modno događanje, ove subote, 09. lipnja od 11:00 do 13:00 sati održat će se casting za klince u dobi od 4 do 14 godina na lokaciji Centar Cvjetni, 1. kat.

kidss-fashion-show-1

Kids Fashion Weekend Showroom projekt je koji se naslanja na Kids Fashion Weekend, ali je koncepcijski riječ o potpunom novom pristupu i animaciji obitelji i djece. Održat će se vikend nakon castinga za klince i klinceze, u petak, 15. lipnja i subotu, 16. lipnja, također na 1. katu Centra Cvjetni.

Modni dio programa predstavit će nam najnovije dječje kolekcije brendova Modna kućica Dizzy, Ontario Sportswear&Jeans, Startas, BOOKEEDO i Skechers Kids, dok će se u edukacijskom dijelu programa održati razne radionice za djecu i njihove roditelje, kao što su likovne radionice, radionice nakita, Bolnica za medvjediće.

kidss-fashion-show-2

„Veselimo se novom izdanju Kids Fashion Weekenda, koji će biti drugačije koncipiran od dosadašnjih. Osim modnog dijela, malih dječjih revija i modnih kutaka dizajnera, pripremili smo edukacijske i vesele radionice i za djecu i njihove roditelje. Pripremamo zabavan i interaktivan sadržaj, u kojem će mame i tate moći uživati zajedno sa svojom djecom“, objasnile su Marina Budanko i Vlatka Smolčić Hokman, organizatorice Kids Fashion Weekend Showrooma.

kidss-fashion-show-3

Prvi Kids Fashion Weekend u Hrvatskoj organiziran je prije četiri godine sa željom da se pokaže kakve sve modne priče postoje za djevojčice i dječake. Za dječjom modom u Hrvatskoj postoji sve veća potražnja, a dječje trendove prati sva uža i šira obitelj. Ovo je samo prvi od modnih vikenda za klince u kojema će se predstavljati dječji trendovi i razne zanimljive edukacijske i interaktivne radionice. Sljedeći je na rasporedu u rujnu, a do tada, vidimo se u Centru Cvjetni 15. i 16. lipnja 2018.!

Uz dopuštenje: Kapetanović komunikacije (sve fotografije)