Animirani film “Angry birds film 2”

Film “Angry birds film 2” je animirana komedija koja je nastavak animiranog hita Angry birds film iz 2016. godine.

I dok se u prvom nastavku svima omiljene ptice i svinje međusobno sukobljavaju, u ovome surađuju kako bi se obranili od novog neprijatelja.
Crveni, Žuti, Bomba, Veli Orao i Sonja, sestra od Žutog, Leonard i još par svinja postaju tim koji ima namjeru spasiti sve.

Upravo tada kreću mnoge zavrzlame i smiješne situacije koje će do suza nasmijati djecu i odrasle.
Od Bombe koji se kupa u svinjskim šmrkljima do rasplesanih orlova čuvara koji izvode breakdance. Ako ste uživali u prvom nastavku, onda će te zasigurno i u ovom.

Film je prava poslastica za cijelu obitelj i moći ćete ga gledati bez bojazni od nasilnih scena ili neprimjerenog rječnika. Nakon odgledanog filma, djeca će zasigurno poći kući s porukama o prijateljstvu, da je važno vjerovati u sebe i zajedništvu.

Film se prikazuje na hrvatskom i engleskom jeziku u 2D, 3D i 4DX formatu.

Za djecu: 5+.

Za roditelje: Film obiluje scenama koje će i vas zabaviti i nasmijati.

Nasilje: Vidljivog nasilja nema. Svodi se na smiješne gegove iz kojih se može iščitati da je bilo nekog nasilja.

Recimo kada mali ptići izađu iz grmlja u kojem spava zmija, s čizmama i šeširom od zmijske kože. Zmiju nisu ubili i to je vidljivo na kraju filma kada se pojavljuje u jednoj od smješnijih scena.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Primjeren je za djecu.

Seks: Nema prizora, niti dijaloga seksualne prirode. Ono čega ima je pokazivanje svinjskih guza što će djeci zasigurno biti itekako smiješno.

Također ima dijaloga vezanih za parenje ptica i speed-dating koji su namijenjeni odraslima, ali djeca to neće ni primijetiti.

Tempo: Tempo je dinamičniji, ali ga i manja djeca mogu pratiti.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove

Uz dopuštenje: Najsretnija beba (sve fotografije)