Što su strije i kako nastaju?

Strije su izduženi ožiljci i brazde na koži, koji nastaju kada se koža naglo rastegne, bilo tijekom trudnoće, bilo naglog povećanja mišićne mase, nagle promjene težine ili u pubertetu zbog hormonalnih poremećaja, kad dolazi do smanjenja elastičnosti kože i pucanja elastičnih vlakana.

HiPP Mamasanft balzam smanjuje strije i potiče rekonstrukciju vezivnog tkiva. Balzam njeguje i jača površinu kože, te poboljšava izgled kože.

strije-1

Sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka Registril TM, koja se dobiva iz različitih biljnih ekstrakata. Ona potiče rekonstrukciju vezivnog tkiva i zaštitnih mehanizama kože. Nalazi se u vrijednom BIO bademovom ulju i prirodnom ekstraktu pasjeg trna, a posebno je prilagođeno potrebama kože nakon trudnoće i osigurava dugotrajnu vlažnost kože.

Zbog svojih svojstava balzam može koristiti svaka osoba koja ima problem sa strijama. Nakon samo nekoliko tjedana, koža je glađa i ravnomjernija. Veličina, boja i dubina strija se vidljivo smanjuje, a koži se značajno povećava čvrstoća i elastičnost. Učinkovitost je dokazana u znanstvenim studijama.

graph

Maksimalno poboljšanje strukture kože u nekoliko tjedana s primjenom dvaput dnevno. Učinkovitost je dokazana u znanstvenim istraživanjima.

Primjena HiPP Mamasanft balzama:
strije-2HiPP Mamasanft Balzam za učvršćivanje kože primjenjuje se svakodnevno na zahvaćenim dijelovima prsnog koša, abdomena, bokova i bedara. Nanosi se masiranjem kružnim pokretima na navedenim dijelovima tijela. Lagana gel kremasta formula se ne masti i brzo se apsorbira odmah nakon nanošenja.

Uz dopuštenje: HiPP Croatia (sve fotografije)