Izaberite pravi šampon za dječju kosu

Trenuci bliskosti i povezanosti između roditelja i bebesvakodnevno se izmjenjuju tijekom najvažnijeg opuštajućeg rituala u danu – kupanja.

Kako bi osjetljivoj dječjoj kosi pružila pouzdanu njegu i zaštitu te učinila kupanje što ugodnijim za dijete i roditelje, najbolje je izabrati blagi šampon, prirodnih osnova, u praktičnoj ambalaži s pumpicom kako biste što lakše nanijeli šampon na dječje tjeme.

Kosa i vlasište bebe su izuzetno osjetljivi te ih često kupanje može isušiti. Treba uvijek kupiti blagi šampon, najbolje onaj na čijoj je ambalaži istaknuto da je razvijen u suradnji s dermatolozima i pedijatrima te sadrži posebno blagu formulu.

sredstva za djecu kupanje

Kamilica, kao sastojak šampona ili kupke, vrlo nježno čisti bebinu kosu, umiruje vlasište i djeluje blago prema očima.

Najbolje je izabrati šampon ili kupku s praktičnom pumpicom koja olakšava doziranje i čini pranje kose pravim užitkom za roditelje i bebu.

Uvijek birajte blagi dječji šampon

Blaga formula s njegujućom kamilicom nježno čisti osjetljivu bebinu kosu, umiruje i održava uravnoteženu pH vrijednost vlasišta.

Potražite šampon ili kupku za bebe i djecu koji ne sadržr parabene, alkohole, sapun niti umjetne boje.

kupke i samponi za djecu i bebe

Šamponi s prirodnom osnovom, naročito kamilicom, posebno su nježan i blagi prema bebinim očima što je važno kako biste temeljito oprali kosicu svojoj bebi ili je okupali, a da pri tom ne plače.
Uživanje u kupanju preduvjet je za dobru higijenu koju će djeca sljediti i dalje kako rastu.

Uz dopuštenje: Dialog komunikacije (sve fotografije)