Hotel u Istanbulu kao stvoren za djecu: Vialand Palace hotel

Putujete li u Istanbul s djecom bilo bi savršeno odsjesti u hotelu koji osim savršene usluge i udobnosti pruža i zabavan sadržaj koji će vašoj djeci ostati u nezaboravnom sjećanju.

IMG_1423

Upravo takav jedan nalazi se u egzotičnom gradu Istanbulu koji se proteže na dva kontinenta, Europskom i Azijskom, a sam hotel Vialand nalazi se u pristupačnom dijelu grada koji je svega 15-tak minuta vožnje udaljen od stare jezgre ovog drevnog dragulja prepunog boja, mirisa i živopisnih scena.

Dvorac Istanbul

Svako putovanje s našim najmlađima ima i svoje zahtjevnosti, jer djecu često privlači šarolika stvarnost u kojoj si mogu dati mašti na volju i zabaviti se do iscrpljenosti:)

Zabavni park Istanbul

Upravo je jedan od takvih mjesta koji imaju raznolik sadržaj u sklopu samog hotela te kako mu i samo ime najavljuje, ovaj u Istanbulu, Vialand, koji osim svoje izvrnosti usluge nudi niz zanimljivosti u kojima će podjednako uživati i djeca i odrasli.

adrenalinski park Hotel Vialand Istanbul

Spojite egzotičnu kulturu grada istanbula i faktor zabave i iznenađenja koji djeca najviše vole

Raskošnog izgleda poput kakve tipične istočnjačke palače s monumentalnim bijelim vanjskim stupovima koji ostavljaju bez daha svakog gosta pri dolasku još više iznenađuje “standardni” smještaj u primjerice dvokrevetnoj sobi. Naime, ona je već toliko velika da će svatko od nas pomisliti i zaključiti da je približno toliko velik i dnevni boravak u njegovom vlastitim domu. U skladu s tim u ovom hotelu s 4 zvjezdice i veće sobe ili apartmani, ovisno o mogućnostima, pružaju posjetiteljima još veće udobnosti smještaja od onog očekivanog.

DeluxeDoubleSuite Istanbul Vialand

Udobnost je savršena bilo u jednosobnim ili dvosobnim apartmanima s odvojenim dnevnim boravkom i blagovaonicom, te posebnim dječjim dijelom s dva ležaja.
Hotel nudi smještaj u čak 101 obiteljskom apartmanu u rasponu od 60 do 110 četvornih metara, pružajući toplo domaće iskustvo u kombinaciji s udobnošću izvanrednog hotela.

istanbul unutranja

Izdvojeno:

> Palace hotel Vialand tipičan je islamski hotel što podrazumijeva izbor isključivo bezalkoholnih pića

> Hotel se nalazi u dijelu Alibeyköy blizu povijesnog područja Zlatni rog i brojnih atrakcija kao što su Eyup Sultan džamija i mauzolej, Muzej Rahmi Koç, Miniaturk, Feshane, Pierre Loti, Akvarij Turkuazoo i Santral Istanbul.

> U obilasku izvan hotela preporučuje se iskustvo u vožnji brodom duž Zlatnog roga, uskog tjesnaca dugog 7 kilometara koja prolazi između povijesnog poluotoka Starog Istanbula.

> U obilasku grada neizostavan je i popularan trg i ulica Taksima u samom središta grada modernog dijela Istanbula.

> Vialand hotel također je nekoliko minuta udaljen od povijesnih znamenitosti starog grada, uključujući Hagia Sophiu, Plavu džamiju i Palaču Topkapi.

Hotel_Exterior

Izvrstan izbor obiteljskog posjeta

Već kod približavanja prema hotelu neizbježno je uočiti prekrasan dvorac koji blista kao dragulj usred zabavnog parka prepunog vrtuljaka, strmoglavog vlaka koji juri uskim tračnicama kroz zrak, veselog tobogana s vozilima koji jure u vodu, ogromnog zabavnog stupa za slobodni pad ili vlakića koji podiže u zrak velika gorila poput onog iz poznatog kultnog filma King Kong.

adrenalinski park Istanbul

Uz uzbudljive vožnje, spuštanja, dizanja i ostalih adrenalinskih čak 30 jedinica namijenjenima različitim uzrastima u zabavnom parku koji se proteže na par tisuća kvadratnih metara može se uživati uz glazbu u izvornim turskim slasticama svih vrsta, okusa i boja, ukusna osvježavajuća pića, ali i dućančiće uređene u tradicionalnom stilu u kojima možete birati suvenire za poklone ili vaše zajedničko sjećanje na posjet Istanbulu.

vlakić Istanbul

No ako ste pomislili da je to sve, dodatno će vas oduševiti, a još više vašu djecu, zoološki vrt u zatvorenom okruženju gdje ćete upoznati veliki broj egzotičnih vrsta životinja iz svih krajeva svijeta, poput raznovrsnih riba u akvarijima, ptica, majmuna, gmizavaca i životinja koje ste možda vidjeli samo na svojim malim ekranima.

IMG_1418

Shopping na krovu

Kada je shopping u pitanju čeka vas novi doživljaj na krovu hotelu o veselju neće biti kraja jer postoji mogućnost razgledavanja i kupovine u ulicama na otvorenom s 200 trgovina i zavidnim brojem trestorana i kafića u kojima se možete odmoriti i osvježiti.

IMG_1426

Vjerujemo da smo vas dovoljno zainteresirali opisom Palace hotela Vialand za koji znamo da će biti sjajan izbor za vaše obiteljsko putovanje u drveni Istanbul.
Požurite, Istanbul Vas čeka!

Tekst omogućio: Turkish Airlines

20-turkish