Ljetni kamp u planinama za osnovnoškolce

5 dana i 4 noćenja u planinama uz knjigu i igru!
U periodu od 20.8. do 24.8. i od 27.8. do 31.8.2018. godine Škola lijepog čitanja organizira izvrstan dječji kamp u prirodi.

ŠTO JE LJETNI KAMP?
U kampu će se s djecom odrađivati ubrzani program Škole lijepog čitanja (čitanje + snimanje)odnosno za čitanje i druženje u okruženju u kojem se lako usvajaju vještine čitanja i interpretacije.
Planirane su i audio radionice, snimanje jinglova, reklama i kreiranje emisije “Dajmo da govore” (City radio) te ljetna zabava i druženje koja su izvrsna prilika za djecu kako bi osjetili i doživjeli prirodu.

Krasno je jedno od naših najvećih planinskih naselja

Krasno se smjestilo na sjevernim obroncima Velebita na oko 800 metara nadmorske visine, u okviru Parka prirode Velebit.
U Krasnu se nalazi najstarija Šumarija u Hrvatskoj, osnovana davne 1765. godine, za čiju je 240. obljetnicu postojanja otvoren Šumarski muzej Krasno.

U selu rade dvije privatne pilane, OPG-ovi i sirane, a posebno se ističe Kuća Velebita u kojoj upoznajete bogatstvo Velebita, njegovu raznolikost te kulturne i prirodne vrijednosti.

Hotel Degenija nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 metara, na mirnoj lokaciji u blizini čuvenog svetišta Majke Božje od Krasna. Okružen je planinama i prekrasnom prirodom. Raspolaže s 27 soba s ukupno 60 ležajeva. Restoran u sklopu objekta nudi prirodnu hranu i domaću kuhinju.

ČITANJE, SVJEŽI ZRAK I POGLED NA PREKRASNO ZELENILO

ČITANJE
Svakodnevno razvijanje vještine čitanja kroz radionice koje se održavaju dva puta dnevno po sat vremena. Cilj je da djeca savladaju vještinu čitanja s razumijevanjem, tehniku disanja i dikciju. Svaki polaznik kampa može nastaviti usavršavati čitanje na našim radionicama u Zagrebu tijekom cijele školske godine.

REKREACIJA
Cilj je uvesti dijete u svijet rekreacije (bez zareza) i općenito svijet sporta kako bi imalo što bolji uvid u važnost zdravog života i tjelesnog vježbanja. Jutarnje rastezanje, poligoni u prirodi i igre svakodnevni su dio ljetnog kampa.

PRIRODA
Djeca tijekom kampa puno vremena provode na svježem zraku, u okruženju borovih šuma. Organiziramo im edukativne šetnje tijekom kojih uče o biljkama, životinjama i snalaženju u prirodi. Doživjet će i večer pod zvijezdama uz logorsku vatru. :)

AUDIO RADIONICE
Zvuk je uvijek sastavni dio našeg programa. Radionice su osmišljene tako da djeca dožive snimanje svojih glasova i slušanje istih što im daje drugačiju percepciju njihovog čitanja. Snimat će radijske jinglove i reklame te sudjelovati u kreiranju emisije “Dajmo da govore” koja se emitira svake subote na City radiju.

NAČINI REZERVACIJE I MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Prvih 5 rezervacija koje nam stignu na mail, nagrađujemo s dodatnim popustom.

Rezervacije i info na Škola lijepog čitanja
Mogućnost plaćanja i do dvije rate te 15% popusta ako ide dvoje ili više djece.
Polazak iz Zagreba organiziranim autobusnim prijevozom uz stručno vodstvo