Božićne neobične igračke

Radosni osmjeh na licu svakog djeteta kada dobije poklon za Božić ispod jelke veseli je trenutak i za roditelje, bake, djedove, prijatelje.

Kako je važno da dijete uz pomoć svoje igračke može ponešto naučiti i savladati donosimo vam prijedloge interesantnih i iznimno korisnih igračaka. No svakako predlažemo da u vrijeme blagdana najviše uživate sa svojom djecom, unucima, nećacima ili prijateljima u poljupcima, zagrljajima i osmjesima.

Giant sock monkey

Giant sock monkey
Iznimno veliki, veseli i mekani majmun u veličini djeteta može pružiti veliki užitak igre i zabave.
Izvor: Hammacher

Tegu

Tegu
Tegu je zanimljiva kombinacija raznobojnih drvenih magnetnih štapića i ostalih dijelova pomoću kojih dijete možete slagati i istraživati različite oblike.
Izvor: Tegu

Earth In My Room

Earth In My Room
Samo je malo slobodnog zida potrebno da se zemlja počne vrtjeti u sobi, a dijete doživljavati kontinete, mora, vode i veličinu planete na kojoj živi.
Izvor: Uncle Milton

Crazy forts

Crazy forts
Ovisno koji oblik objekta mališani žele sagraditi pomoći će im elementi od kojih se mogu vrlo jednostavno sklopiti tvrđave, iglui, dvorci ili tuneli.
Izvor: Crazy forts

Root vue

Root vue
Uz pomoć ovog “čarobnog” seta izuzetno lagano moći ćete pokazati djeci čari obrade zemlje, klijanja i rasta biljaka.
Izvor: HSP nature Toy

3 Construction Utensils

3 Construction Utensils
Ako i vaše djete nema strpljenja jesti za stolom ponudite mu ovaj pribor za jelo, a ujedno i za igranje sastavljen kao konstrukcijski set od svega tri dijela.
Izvor: Constructive eating

Piše: Wish.hr