Što trudnica treba znati prilikom izbora kozmetičkog salona

Što sve trudnice i mame trebaju znati kada su kozmetički zahvati odnosno njega tijela u pitanju donosi nam priznata stručnjakinja Habek Brankica koja se nedvojbeno dokazala u svom poslu kroz Studio HB.

Saznajte koje su prednosti njenog salona i što treba saznati i pitati prije nego se odlučite za rješavanje određenih problema ili njege u nekom od kozmetičkih salona.

Žena i u trudnoći kao i nakon poroda želi i treba biti lijepa i njegovana, voditi brigu o svojoj koži, celulitu, ali i rješavati probleme koje donosi trudnoća kao što su bolna kralježnica,” teške noge” nakupljanje tekućine, zastoj limfe i protoka energije, probleme kože lica uslijed hormonalnog disbalansa, probleme sa flekama naročito nakon trudnoće kao i rješavanje suvišnih kilograma te nakupljenog celulita i strija.

S obzirom na to da se u trudnoći, kao i u periodu nakon poroda dok traje laktacija, mora izuzetno paziti na sastav preparata koji se nanose na kožu bitno je provjeriti stručnost osoblja u salonu kao i certifikate preparata i ulja.

Također u vrijeme trudnoće posebnu pažnju obraćamo na depilaciju svih dijelova tijela s visokokvalitetnim prirodnom preparatima na bazi šećerne paste.

Prednost i aduti STUDIA HB su

1. Educirani terapeuti, vrhunska kozmetika i ulja posebna za doba trudnoće i dojenja, dugogodišnje iskustvo, besprijekorni higijenski uvjeti.

2. U Studiju HB, vjerojatno čak jedini takav u Zagrebu, rade se tretmani i u visokoj trudnoći budući da se obavljaju iz bočnog položaja tako da se mogu obraditi kompletno cijela leđa, noge i ostali dijelovi tijela. Masira se također cijelo tijelo i lice.

3. U Studiju HB radi se svi tretmani s čistim prirodnim uljima koja su potpuno neškodljiva i u trudnoći i u periodu dojenja.

4. S obzirom na to da se većina anticelulitnih tretmana ne smije raditi u doba trudnoće (posebno ne aparatima) jako je važno imati dobre neškodljive preparate kao i tehnike rada.

5. Da bi se postigao uspjeh kod uklanjanja strija nakon trudnoće potrebno je početi što ranije s tretmanima i to kombinacijom raznih tehnika poput IPL, dermoabrazije, radiofrekvencije, nanošenje kiselina i masaže posebnim kremama.

6. Kod rada na njezi lica također se upotrebljavaju prirodni preparati

7. Depilacije izvodimo samo prirodnim preparatima i u visokom stupnju trudnoće, nježno i s visokim stupnjem intime i higijene čak kao pripremu pred porod.

Više o cijenama, mogućnosti narudžbi i ostalim tretmanima i mogućnostima saznajte na službenoj stranici: Studio HB