Vrijeme je za ljekovitu bundevu koja se može pripremiti na jako mnogo načina, a sada kada joj je sezona predlažemo da napravite fine kruščiće ili peciva koji mogu biti izvrsni i za neki od slalsnih sendviča koje djeca obožavaju.
Rajska jabuka i njen osvježavajući okus u vrijeme kada je najviše možemo iskoristiti.
Zbog svoje sve veće popularnosti sendvič poprima stataus kralja gozbe jer ga nije teško napraviti a donosi zvjezdano zadovoljstvo istovremeno hranjivih i vrijednih okusa.
Nema ništa bolje nego osvježiti se hladnom i sočnom poslasticom, a sladoled je svakako delicija koju mnogi obožavaju.
Obiteljski piknici, prijateljska druženja i slavljenje raznovrsnih proslava s našim najdražima čari su koje nam pruža ljeto.
Patlidžani su idealna ljetna namirnica jer kriju brojne zdravstvene dobrobiti, a mogu se pripremiti na bezbroj načina tako da odgovaraju svakome – od klasičnih pohanih, pečenih na roštilju, punjenih mesom i sirom, u musaki, kao pire ili čak čips, oduševit će i najmanje.
Donosimo recept koji će oduševiti cijelu obitelj budući je sezona patlidžana.
Malim bebama zubići mogu početi rasti u različitom periodu a njihov kasniji rast samo na prvi pogled može predstvljati problem prilikom uvođenja čvrste hrane u prehranu djeteta.
Uz visoke ljetne temperature zahvaća nas i val „fjake“ i želje za finim, laganim, ali i brzim zalogajem koji će oduševiti nepca, ali bez prevelike pripreme i nakuhavanja.
Većina djece naprosto obožavaju banane kada je u pitanju izbor voća pa zašto im onda ne napraviti osvježenje u kojem će uživati.