U radosti blagdana neka su jela neizostavan dio tradicionalnog stola, a miris kruha pod imenom Stollen, koji sadrži sušeno ili kandirano voće
Škola je već odavno počela i iako su školski dani u današnje vrijeme pandemije virusa COVID-19 izuzetno izazovni kako za djecu, tako i za roditelje, trudimo se izgurati ove teške periode s maksimalnom pribranošću.
U hladnije vrijeme česte su respiratorne bolesti i kod djece i kod odraslih, a problem s začepljenim nosom i kašljem postaju gorući problem.
Dolazak jeseni tradicionalno obilježavamo slasticama od kruške.
Odličan brzinski snack tijekom dana ili zanimljiva grickalica za razne dječje proslave – ovi Argeta Junior Pops su neodoljivo slani jer zašto bi svi „cake“ popsi bili slatki!
Prva u ciklusu kulinarskih radionica pod nazivom #KenwoodKuha već je krenula, a vodi ih Mirjana Špoljar
Torta prepuna finih sastojaka kojoj malina i đumbir daju poseban okus najfinije poslastice.
Dolazak jeseni mnoge asocira na orašaste plodove, a nama su jedne od najdražih pistacije.
Belgijska torta smatra se među najvećim sladokuscima jednom od nafinijima slatkih savršenih deserata, a jedna je i od najpoželjnijih torti na rođendanskom stolu, jer je podjednako vole i djeca i odrasli.
Ljetni dani još su kratko pred nama pa koristimo svaku priliku za izradu delicija od sezonskog voća kao što su fine smokve, a ljubičaste torte volimo svi :).