Kako pravilno kombinirati namirnice u sendviču koje će najmlađi, ali i cijela obitelj obožavati, te kako da sve sastojke pretvorimo u dobre zalogaje podučio je chef Mario Mihelj iz zagrebačkog restorana El Toro.
Biljka zvana bazga velikih je nježnih bijelih i ljekovitih cvjetova, a cvate od sredine svibnja pa sve do lipnja.
Volite li više tradicionalne recepte za svoju djecu i obitelj, odaberite dva sastojka za koje ne bi očekivali da će ih naći zajedno u poslastici i pripremite im kolač spajajući kokos i ječam.
Chia sjemenke idealne su za zdravlje cijele obitelji, a u kombinaciji s jogurtom i voćem postaju ukusan doručak ili međuobrok!
Topla pinca na vašem uskršnjem stolu zasigurno je jedno od najboljih tradicionalnih kolača.
Pinca je poslastica koja je postala neizostavno jelo u vrijeme Uskrsa.
Za sve čokoljupce! Jedna vrlo čokoladna torta koju možete ukrasiti sa simpatičnom i jednostavnom uskrsnom dekoracijom, jednim lijepim zekom!
Palačinke su omiljena delicija koja se u različitim varijacijama jede od drevnih vremena. Američke palačinke koje nam predlaže Aperitivo bar s čokoladnim namazom, kokosom i šlagom te posute šećerom u prahu i listićima badema osvajaju sjajan dojam već na prvi pogled.
Obilje vitamina A i ostalih vrijednih nutrijenata donosimo vam u receptu chefa Stjepana Bistričkog koji preporučuje ovaj ručak svim mališanima i roditeljima koji vole ribu i zdrave namirnice.
Moja kćer Anabela je dojena do četvrtog mjeseca a zatim sam zbog teškog mastitisa izgubila većinu mlijeka
Ovaj kolač koji privlači pogled i svačije nepce uopće nije teško napraviti.