Ne možemo zamisliti jesen bez ukusne namirnice poput bundeve ili buče koja nije samo nutricionistički izrazito vrijedna, nego je vrlo ukusan proizvod, pogotovo kada se od nje napravi juha.
Prva asocijacija jeseni je u zamišljanju predivnih boja koje krase ovo godišnje doba.
Dolazak jeseni tradicionalno obilježavamo slasticama od kruške.
Odličan brzinski snack tijekom dana ili zanimljiva grickalica za razne dječje proslave – ovi Argeta Junior Pops su neodoljivo slani jer zašto bi svi „cake“ popsi bili slatki!
Prva u ciklusu kulinarskih radionica pod nazivom #KenwoodKuha već je krenula, a vodi ih Mirjana Špoljar
Dolazak jeseni mnoge asocira na orašaste plodove, a nama su jedne od najdražih pistacije.
Belgijska torta smatra se među najvećim sladokuscima jednom od nafinijima slatkih savršenih deserata, a jedna je i od najpoželjnijih torti na rođendanskom stolu, jer je podjednako vole i djeca i odrasli.
Ljetni dani još su kratko pred nama pa koristimo svaku priliku za izradu delicija od sezonskog voća kao što su fine smokve, a ljubičaste torte volimo svi
Savršeno prhka, bogata okusom i idealno sočna torta svakako je ova načinjena od mascarpone sira i svježih jabuka.
Svaki roditelj želi svom djetetu ponuditi ukusne zalogaje koje će rado htjeti pojesti, ali koji će biti sjajni i za cijelu obitelj kao sočan obrok za kojim će svi rado posegnuti.